Ståhl-Lyrenäs: – Bara att bita i och köra!

I morgon väntar så ”derbyt” i Fjällräven Center mot MODO Hockey och en förmodad Gröngul Invasion. Förra mötet i T3 Center slutade med seger 5-3 för MODO och förhoppningen är väl att vi kan få revansch och kan plocka säsongens första poäng mot Ö-vikslaget.

På temat Green Connection kollade jag därför läget med hemmalagets forward #33 Oskar Ståhl-Lyrenäs inför morgondagens hockeyfest i Fjällräven Center.

modo-vs-loven

Hej Oskar, hur är läget inför matchen mot Björklöven? – Tjenare, jag tycker det är bra stämning i gruppen ändå fast vi förlorade mot Södertälje i går!

Ni föll nu senast med 3-6 borta mot SSK. Hur tänker du kring den senaste matchen? – Vi var inte tillräckligt ödmjuka i vårat spel och vi slarvade alldeles för mycket och då vinner man inga hockeymatcher heller.

..och hur tänker du kring din egen insats så här långt under säsongen? – Det har varit ganska upp och ner började ganska starkt fick stort förtroende också sen nu på slutet har det väl gått lite trögare men det är bara att bita i och köra!

Så är det, men nu blickar vi framåt.. ni har redan mött Löven uppe i T3 Center där ni vann med 5-3, vad fanns det från den matchen för er del att ta med till kommande möte? – Jag tycker vi gör en riktigt bra bortamatch vi åkte väldigt mycket skridskor och jobbade hårt över hela banan som gjorde att vi kunde få långa anfall på dem.

Även då lapp på luckan, det ska även nu bli mycket folk i morgon i Fjällräven Center med även många gröngula på läktarna. Hur mycket mer inspirerande är det att spela inför utsålt hus jämfört med ex.vis ca 600 i ett ödsligt Malmö Isstadion?

– Klart att det är mycket roligare att spela inför mycket folk då får man en extra boost inför matchen att man vet att det kommer mycket folk och kollar! Sen är det extra kul med ett litet derby imorgon lite extra heta känslor och bra tryck på läktarna!

..och hur speciellt känns det för dig att möta just Löven då du tidigare spelat i klubben och säkerligen känner många spelare i laget? – Extremt kul att möta Björklöven det är min moderklubb och har fantastiskt många bra minnen därifrån. Känner inte så många i själva A-laget men känner de flesta som spelar i j20/j18

Brukar det vara en del surr och psykningar inför matcherna med tanke på det? – Klart man får några av kompisar man har spelat med tidigare och som i dag står i klacken men det är bara kul då blir man lite extra taggad.

..är det någon särskild spelare i Löven att vara extra uppmärksam på eller något i vårt spel som ni kommer tänka lite på? – Vi har genomgång om Björklöven i morgon så då får man en lite bättre koll på vad man ska passa sig för i deras spel för dem har verkligen gått bra nu på slutet.

Vilka ser du som nycklarna inför matchen och vad blir allra viktigast för er del för ett bra resultat? – Vi måste komma upp i vårat spel igen och glömma matchen i går. Viktigaste för oss tror jag är att vi måste jobba hårdare än Björklöven samt att utnyttja vårt powerplay som har gått lite troll i nu på slutet!

Stort tack att du tog dig tid Oskar och lite lagomt lycka till i morgon mot Löven och hockeyfesten i Fjällräven Center! – Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: