Stabila 5-2 på VHC

Så var ännu en träningsmatchen inför 19/20 avklarad och resultatet i mötet med Vännäs skrevs i kväll till 2-5 efter periodsiffrorna (0-1, 1-4,1-0) inför 689 åskådare i Vännäs. Därtill knappt 150 st som följde sändningen via webben.

Så här ställde vi för övrigt upp mot Vännäs HC.

Målvakter: 30 Mattias Pettersson (35 Joe Cannata)

Backar:
24 Ludwig Stenvall – 18 Brian Cooper
26 Oliver Larsen – 48 Alexander Popovic
5 Hardy Häman-Aktell – 52 August Tornberg
22 André Pettersson

Forwards:
29 Alexander Wiklund – 13 Fredric Andersson – 40 Sebastian Selin
28 Justin Crandall – 77 David Lindqvist – 11 William Eriksson
79 Emil Lundberg – 20 Pontus Andreasson – 71 Oscar Stål Lyrenäs
21 Erik Rainersson – 19 Kristoffer Söder – 53 Lukas Eriksson
10 Emil Norberg

Mot Vännäs var det då alltså trion 4 Alexander Deilert (avstängd), 7 Alexander Hellström (skadad) samt 90 Alex Hutchings (sjuk) som saknades.

Kvällens målskyttar:

11 William Eriksson (i PP), 21 Erik Rainersson, 20 Pontus Andreasson (grattis till pucken!), 40 Sebastian Selin, samt 11 William Eriksson igen.

Matchen som sådan?

Njae, inledningsvis var det som det brukar se ut mot Vännäs med mycket kamp och inte så mycket skönspel. Efter första var sportchef Kenttä som intervjuades i sändningen lite frustrerad och bla. missnöjd med effektiviteten. Däremot gladdes han över Willes kasse i PP och även om utdelningen så här långt varit lite sisådär i spelformen var han inte orolig. Så långt stod även hemmalaget emot och stack även upp i några lägen.

Sajten utlovar intervjun med Per Kenttä senare i kväll eller i morgon.

Skott 6-14

I andra blev det målmässigt rejäl islossning och det först efter att hemmalaget kvitterat i den 10:e minuten. Fram till det målet alltjämt lite trevande, men därefter fyra raka baljor inom ca 8 och en halv minut kan man damma av klyschan ketchupflaskan i topp. Efter kvitteringen blev det en rejäl tändvätska för Löven som långa stunder parkerade i Vännäs zon. Effektiviteten klart bättre i andra och kul med ytterligare en påse från William Eriksson och även Andreassons kasse.

Skott 6-18

I den tredje rundan blev det återigen lite avslaget, Vännäs orkade inte och gästande Löven var nöjda med resultatet på tavlan. Spelet på isen blev även därefter, rätt kontrollerat även om ett individuellt misstag i uppspelsfasen bäddade fr hemmalagets reducering.

Skott 11-14 (totalt 23-46)

Men det var mycket om ändå lovade så gott.. kan det inte bli på riktigt snart?

*

Nåt i övrigt..?

Alltid intressant ändå att möta Vännäs, i deras lag finns individuella toppar och då tänker jag spontant på målvakten Henrik Edström (ny från Borlänge HF) samt forwardsduon Alexander Sunnefors (ny från Huddinge IK/IFK Arboga) samt Viktor Burman (från KHK J20).

När Vännäs starke man Erik Åström i andra pausen intervjuades nämnde han utöver Sunnefors två namn i Johan Warg som kloke centern Alexander Karlsson som eventuella kandidater att bli årets ”Kevin Loppato”.

Med det menas då att genom samarbetet med Vännäs få chansen och även göra lite avtryck i den gröngula dressen.

*

Nu börjar vi ladda om för mötet med Timrå IK, tillika genrepet inför premiären, kommande fredag.

All matchfakta hittar du även HÄR.

Dina tankar efter matchen mot Vännäs HC? Skriv gärna en kommentar..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: