Stabil seger i säsongens sista match

Årets sista match blev en rikgtigt trevlig tillställning där Löven inte gav gästande Mora någon chans att lugga de gröngula på någon poäng. Femettan hade faktiskt kunnat varit större, men ikväll nöjer vi oss med det faktum att vi behåller vår allsvenska status. Hela laget gör en riktigt stabil insats där ingen föll ur ramen. På mig överraskade Jimmy Andersson som jag tidigare varit rätt kritisk till. Ikväll visade han på både ett mod och spelsinne som jag inte sett tidigare och han fungerar ju riktigt bra tillsammans med Tero Koponen och Tomi Mustonen. Dansken med handsken stabil som vanligt i kassen, Christoffer Thörn tung och kreativ på samma gång, Magnus Isaksson pigg liksom Victor Lindgren, Jussi Heikkinen kändes säkrare, framförallt i egen zon och Johan Wikström på rätt ställe allt som oftast. Skulle nog kunna rabbla alla, eftersom detta främst var en lagseger.

Kvällen roligaste (med facit i hand) var väl när Per-Anton Lundström kom fri i tredje perioden och likt en sniper försökte dra upp pucken i Lasse Johansson pockhandskkryss, men ni som var på matchen vet ju vad som hände. Han drog pucken flera meter över målet och upp i skyddsnätet. Det var en då dråplig miss att han själv inte kunde undvika att dra på smilbanden och när även domaren gjorde detsamma åkte P-A kram och sa några väl valda ord med glimten i ögat.

Just nu känner man bara lättnat, men med bara en stunds eftertanke så summerar vi givetvis säsongen som ett rejält misslyckande och nu börjar ett gediget arbete för att lyfta klubben Björklövben ur dyn, men det är något vi börjar tänka på imorgon. Ikväll pustar vi ut, tar oss något stärkande att fira med. Det är vi väl värda. Vi fixade det trots allt till slut.

0 thoughts on “Stabil seger i säsongens sista match

 • 7 mars, 2010 kl. 21:27
  Permalänk

  Mora, som inte hade något att spela för, lämnade sina två viktigaste spelare hemma. Greger Artursson och Lasse Johansson fick ledigt i den sista matchen.

  Saxat från dt.se

  Svar
 • 7 mars, 2010 kl. 22:15
  Permalänk

  Hockey är en intressant sport. Ett par Moraspelare på hemmaplan och några procent från full fokus och vips verkar Löven ha gjort en av säsongens bättre matcher. Grymt skönt med kontraktet och även om jag gillar Fagge tror jag att det behövs något nytt alternativt nygammalt. Tack för intressant bloggande och jag hoppas att Silly Season bevakas av er. Det är ju nu det börjar. Hoppet om lagbygget, hoppet om landningen av snipern eller toppbacken och hoppet om framtiden i Elitserien. Sett till de senaste åren så är det ju där man skapar de drömmar som sedan brutalt krossas. Hörs framöver.

  Svar
 • 7 mars, 2010 kl. 22:16
  Permalänk

  Svar till gh (2010-03-07 21:27)
  Tyckte målvakten kändes osäker, men eftersom han hade tröjan innanför byxan såg man aldrig namnet. Hade på känn att det inte var Lasse Johansson. Han ska ju vara bra. : )

  Svar
 • 7 mars, 2010 kl. 23:39
  Permalänk

  35 Mark OWUYA , han de värvade från Örebro!!

  Svar
 • 8 mars, 2010 kl. 07:31
  Permalänk

  Svar till Mats (2010-03-07 23:39)
  Jaha, sångaren. Det kändes ju faktiskt som om han var mitt i en tonartshöjning allt som oftast.

  Svar
 • 8 mars, 2010 kl. 07:32
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-03-07 22:15)
  Det räcker att vara lite på tå. Därför är det så märkligt att det ska ta 44 omgångar innan spelarna inser detta. Skönt att det fixade sig och VISST, vi ska göra vårt för att hålla silly season levande.

  Svar
 • 8 mars, 2010 kl. 19:58
  Permalänk

  GRATTIS alla Ni som håller på Björklöven……Det gick ju vägen till slut, men det var ju ingen som riktigt tvivlade…eller?. Då är det ju bara att sätta sig ner och titta på slutspelet i den ”stora” serien…..Det är ju bara att hoppas att Västra Frölunda tar tag i detta nu och tar hem guldet till Götet!!!!! eller vad tycker Ni?….Föresten nu börjar det att ta på snön här nere i Sverige……Ni hade ju TRAFIK KAOS idag såg jag?????? Det har vi varje vinter. Ha de sô pent. MVH Prinsen.

  Svar
 • 8 mars, 2010 kl. 21:29
  Permalänk

  Svar till Prinsen (2010-03-08 19:58)
  Jo, nog tvivlade vi allt, men grabbarna gjorde en riktigt heroisk insats mot Mora. Nu tar vi ny sats mot nästa säsong. hade vi trafik-kaos? Where and when? : ) Hälsa.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: