SSK rustar för publikrusning

Södertälje går idag ut med att man i samband med mötet med vårt Björklöven onsdag den 8 februari ordnar en hockeymanifestation.

Man uppger följande på sin hemsida:

I samband med SSK-Björklöven onsdag 8 februari äger årets Hockeymanifestation rum – Var med och bjud Södertälje på fri entré!

Återväxten på läktaren betyder allt – därför manifesterar vi hockeyn tillsammans med våra partners och supporters genom att bjuda på fri entré. Det är din insats som gör detta möjligt. Du väljer själv om du vill stötta med 10 öre, 50 öre eller en krona per åskådare.
Exempel: Blir publiksiffran 4000 personer blir din insats enligt följande: 10 öre per åskådare=400kr, 50 öre per åskådare=2000kr, 1 krona per åskådare=4000kr. Gör ditt val nedan och säkra återväxten på läktaren du med.

***

Det senaste mötet i Scaniarinken, som Björklöven vann med 3-0 lockade 2 412 åskådare och Södertäljes snitt hittills på 2 724. Bäst hittills har inte oväntat AIK lockat med publiksiffror som 4 579 och 3 137. Blir det fler denna gång. Finns risk för det, va?

One thought on “SSK rustar för publikrusning

 • 27 januari, 2017 kl. 14:07
  Permalänk

  Min kommentar idag kommer inte gälla ovanstående inlägg utan handla om någonting helt annat.

  En sann Björklövensupporter, Henrik har idag fått besked om att han tyvärr inte kommer att finnas vid liv inom kort. Det är allt från några dagar till några månader, men klart är att han inte kommer att gå att bota från cancern som har spridit sig.
  Han har stått på läktaren och följt Björklöven under ett stort antal år, och även från sjuksängen på NUS under de tillfällen han har gått igenom behandlingar och operationer.
  Det är två stycken killar som på grund av detta har startat en insamling till cancerfonden, en insamling som jag tycker att det är en skyldighet att alla vi Björklövenfans sluter upp och stödjer.
  För Henrik, och för alla andra där ute som dagligen får besked liknande det ovanstående.

  Länk till insamlingen hittar ni här: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/for-evigt-for-alltid-mot-cancer

  Avslutningsvis vill jag tillägga till Henrik, om du läser här vilket jag är relativt säker på att du gör:
  Stort, stort tack för tiden du har ägnat till Björklöven. Jag vet att det har varit din flykt från vardagen. Alla vi som finns runt föreningen ser upp till dig något så fruktansvärt, och du är en riktig kämpe.
  Vi har alla den största respekten för dig som person, och jag önskar dig all lycka till i din fortsatta kamp mot Cancern och jag hoppas vid gud att du inte behöver lida när det väl kommer till slutet. Slutet som jag hoppas till så mycket är väldigt långt borta, och inte som läkarna vill påstå.

  Jag tror att jag talar för samtliga personer som stödjer Björklöven när jag säger att du är inte ensam i det här. Vi är en familj, både i och utanför laget. Det är vi som är Björklöven tillsammans, och du är en stor del av den familjen. Vi sluter upp, och vi finns för dig om det är någonting, absolut någonting vi kan göra för att ge dig några solstrålar under din sista tid.
  Jag är uppriktigt sagt väldigt väldigt bedrövad över beskedet, och jag tycker att det är så hemskt. Det är inte ett öde du förtjänar, för jag vet hur hårt du har kämpat.
  Jag hoppas att samtliga som har möjlighet hjälper till med insamlingen. Och till dig igen Henrik:

  Vi alla tänker på dig. Vi alla finns här för dig.
  Ingen viker ner sig. Vi finns här, ända in i slutet.
  Det är vi som är Björklöven! För evigt, för alltid!

  Stort lycka till..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: