SSK och Tingsryd…

… där har ni lagen som ligger i klar pole position efter tre ronder i respektive kvalserie.

Södertälje tog igår kväll sin trejde raka seger i respiratorn som i folkmun kallas för kvalserien till elitserien. Man besegrade det konstant och monotomt gående tåget Leksand med 3-2 med Jonas Almtorp som segerskytt 2.55 in i den tredje perioden. Leksand gjorde för övrigt en sk. "Brynäs" dvs. när man i slutet av matchen spelade med 6 man på isen och missade möjligheten att ta ut målvakten och istället lagligen trycka på med sex man.

Almtuna fortsätter att överraska och sätta kvällskakan i vrångstrupen på betraktarna genom att, efter straffar, bortabesegra Janne Karlssons Växjö.

Rögle räddade sin heder och i viss mån fick en Pelle-effekt efter seger mot AIK med 3-2 efter förlängning med vår egen Daniel Rahimi som executor. Vackert Daniel!

Tabell gott folk! (källa swehockey.se)

I kvalserien till allsvenskan ångar Tingsryd på. igår kväll kom tredje raka segern då Enköping betvingades på bortaplan med 5-4. Sundsvall hänger på via 4-1 mot Nybro. Olofström tog sista chansen genom att hemmabesesegra exallsvenska Oskarshamn med 3-1.

0 thoughts on “SSK och Tingsryd…

  • 26 mars, 2010 kl. 07:44
    Permalänk

    Såg matchen SSK-Leksand live i Södertälje igår, det var nästan fullsatt och skönt liv på läktaren med lika mycket Leksandssupportrar som SSK fans, Kvaliteten på hockeyn var dock inte i samma klass, dåligt passningsspel, omständiga uppspel, dåliga avslut m.m. Leksand var dock klart sämre än SSK, bäst på plan var Oliver Ekman-Larsson som gjorde Leksands 2 mål. Leksand avslutade faktiskt matchen med att dra på sig två utvisningar de sista 4 minuterna och Thomas Rohdin drog på sig ett personligt matchstraff då munlädret glappade lite väl mycket.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: