Sportsbet!

Om första veckan var ett magplask blev förra tipset om möjligt än bedrövligare, nu snackar vi tyvärr stort fiasko, skämskudde och ingen jättebomb som smällde till. Typ inte ens en liten dragsmällare… Eftersom bara en av mina fyra gått in borde jag hålla lägst profil och inte göra så stort väsen av mig, men jag vägrar helt sonika lägga mig. (För att snacka poker alltså!)

Trägen vinner och har man bara liiite tur så behöver man inget förstånd. Jag hoppar i sadlen och försöker alltjämt hitta två vinnare som bara ska vara klara i eftermiddag. Vad gäller travtipset eller spikförslag som bl.a. Torsten efterfrågat ska jag försöka baka in det i Lövenbloggarens Lördagsmiks framöver. Watch out and up!

Dagens dubbel eller sportsbet: Svenska Spel match 103 Skottland vs Tjeckien och match 118 och Burton vs Plymouth. Dubbeln ger ca 3,8 så ifall vi på det tredje försöket sätter dubbeln ligger vi på plus. God tur!

+ + +

Men nog om sportsbet.. Nu vankas lite cykel mot arenan till och i eftermiddag förväntar jag mig faktiskt rätt god hockeyunderhållning i den samma. Det ska bli spännande att se såväl K-J Lundström som Russen. Det lär väl bli tajt och tufft, men jag tror på en knapp seger.. 4-2!

Vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: