Sportsbet och Lövenpinne?

I yran efter Jesse Schultz, om man nu tagit sig ur den. Jag tror fortfarande egentligen inte jag hajjat. Här snackar vi skägg i kubik. Oavsett så glömde vi helt bort att kommentera Lövens insats. Jag följde inte heller upp de tips till sportsbet jag lämnat.

Lövens insats var klart över förväntan, även om det "bara" resulterade i en pinne. Men med de förutsättningar som var, sena återbud från Lindgren och Heino, därtill skador på Wennerberg och Vikeväinen stod grapparna upp förvånansvärt bra. Innan nedsläpp hade vi pekat på den fina statistiken och med lite flyt hade den fina raden sett ännu finare ut, även om jag känner mig tillfreds med en pinne. Enl mrmadhawk var inte Malmö förtjänt av segern utan Löven ska ha gjort en riktigt bra bortamatch.

Tyvärr verkar skadebekymren inte sina utan snarare tillta. Officiella hemsidan rapporterar om en olycklig skada på spelfördelaren Qvist. Det är visst en puck som ska ha tagit väldigt olyckligt, i dagsläget är det osäkert hur allvarligt det är men i värsta fall kan Eetu vara borta i upp till en månad. Visst har våra börjat rätt bra i Lycksele.. hmh.. eller?? Det håller ju inte att ha borta de bästa lirarna i det långa loppet, håll konkurrensen uppe så gått det nu går… ingen ska känna sig säker på sin plats.

!!! Siken Sehlstedt som nästan på egen hand såg till att det blev seger i går, 94,1% i räddningsprocent.. fortsätt så, då tror jag du behåller spaden ett tag till.

+++

Sportsbet i helgan som va då? Tja, inte stolpe in iaf. Tur ska man fötjäna, så jag måste nog ligga i lite mer. I lördags var det faktiskt både Monaco och Huddersfield som ställde till det. 2 av 4 kan på intet sätt vara godkänt. I går satt båda mina roliga (Drott och Ljungskile), men det kvittar när Espanyol inte klarar av att näta på nykomlingen Xerxes eller vad de nu hette. Därtill brände Kölner Haie i DEL så jag kan med fog säga att helgen var rätt grå.

4 av 6 i går eller totalt 6 av 10 under helgen,  gör inga nya slantar till spargrisen. Jag ska skärpa mig till nästa gång och försöka välja ut lite färre lir. Men då båda roliga satt kan ni räkna med att jag gärna försöker leverara något liknande framöver.

+++

Jesse Schultz….. är det verkligen sant och varför vill han till oss?? Jag nyper mig i armen, men den blir bara lätt röd. Fy fan vilken grej, skägg i kubik.. allra minst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: