Sportchef Johansson: – Hoppas kunna presentera nåt till veckan!

Under veckan en hel del som hände och truppen börjar så smått ta form, just nu fem backar och elva forwards på kontrakt. Även om vi ännu inte verkligen vet vad som verkligen kommer hända med alla de kontrakterade börjar ändå allt sätta sig. Bloggen kollade läget med Dalle Johansson för det senaste som hänt eller möjligen framöver kommer hända.Dalle

Dalle avslöjade redan i går eftermiddag även om vi aldrig hann publicera det.. Apropå en helbra vecka så här långt, två nyförvärv och en förlängning.. Kan det komma mer under fredagen? – Ja, det kommer fler nyheter kring laget under fredagen.

Och då fick vi alltså en förlängning med #28 Sandström för kommande säsong.

Jag följde upp och frågade även: Strategin så här långt i bygget känns bl.a yngre och gärna hemvändare. Finns det mer att hoppas på i den vägen? – Det är alltid möjligt. Jag har tidigare sagt att duktiga, ambitiösa spelare alltid är intressanta. Givetvis extra kul med spelare som har anknytning till staden.

..och hur nära är du lösning med målvaktstränare? Och hur ser marknaden ut rent generellt? – Vi jobbar vidare på frågan. Vi ser den som mycket viktig men ligger inte nära ett avslut i dagsläget. Det finns fler spelare tillgängliga än målvaktstränare.

Så är det tyvärr säkert, men sedan då målvaktssidan, vi vet alla sedan tidigare dina tankar. Är du nära din etta och eller då tvåan som verkligen ska utmana? – Vi är relativt nära. Hoppas vi kan presentera något kommande vecka.

..sedan måste vi då följa upp namnet forward Simon Mitman i Västervik som bl.a VK skrivit om. Finns det något konkret att säga om Simon i dag. Antingen spelartypen i sig eller om ni är nära avslut? – Inget konkret just nu!

.. och på följdfrågan ”men han är alltjämt intressant?” .. blev svaret ”Det låter jag vara osagt!”

Dalle avböjde för övrigt att svara kring detaljer kring erbjudanden till #19 Quist eller det senaste ser ut med med #90 Hutchings.

Men finns det nåt nytt att berätta kring #7 Brock Trotter? – Inget nytt i dagsläget.

Jag önskade därefter sportchef Johansson allt gott och en fortsatt fin helg. Och Dalle även bloggen det samma.

* * *

Men som sagt, trots allt silly season.. eller, inte sant? Och är den inte underbar?

12 thoughts on “Sportchef Johansson: – Hoppas kunna presentera nåt till veckan!

 • 16 april, 2016 kl. 09:20
  Permalänk

  Vill bara tacka för det kanon jobb ni gör fortsätt med det……

  Svar
 • 16 april, 2016 kl. 10:15
  Permalänk

  Trist om wille inte blir kvar. Går det några rykten om han?

  Svar
 • 16 april, 2016 kl. 11:12
  Permalänk

  Jag kan inte riktigt förstå den stora haussen kring årets lagbygge. Vi förlänger med spelare efter spelare (visst, några är givna) och ska nu satsa hemvävt. Messy är en bra värvning men i övrigt? Jacob har spelat i degraderade Asplöven, annars helt oprövad på den här nivån. Höglund, tredjelinespelare från Tingsryd. Sedan skeppar vi all spets vi haft i år och förlitar oss helt på en spelare som inte dög förra säsongen, Jon. Dessutom kastar vi bort en målis som höll oas kvar i HA.

  Vad förväntar vi oss egentligen? Ska samma blåbärslag som harvade förra säsongen kryddat med några budgetförvärv helt plötsligt lärt sig spela hockey? Bara för att Fagerwall visar sitt tryne…

  Hmmm…

  Svar
  • 16 april, 2016 kl. 11:40
   Permalänk

   Skönt att fler har samma bild, detta är tråkigaste sillyn jag vart med om som lövensupporter!! Kom tillbaka Jimmy Blixt allt är glömt och förlåtet!! Hur kan vi förlänga med spelare som inte velat spela kvar men inte fått något bättre erbjudande och stannar tack vare det?? Saknas väl bara att Quist får nytt kontrakt så är floppen total!! Även om Dalle skulle lyckas lura hem Erik Forshell till löven så kommer vi inte ha något Top8 lag!

   Svar
  • 16 april, 2016 kl. 11:55
   Permalänk

   Nja, nu är ju mitt minne sådär men inte spelade Höglund speciellt ofta i tredje linan. Oftare i ettan och var bofast i tvåan. Har inga mål eller assist i PP att tala om, så jag utgår från att han inte var ordinarie i PP.
   Dock verkar han lagt några straffar åtminstone i början av säsongen vilket tyder på lite skills.

   Skulle nog vilja säga att han är bättre än statistiken, då den i princip saknar PP-mål och 5-1-mål. Kan nog bli nyttig i vinter.

   Svar
  • 16 april, 2016 kl. 13:49
   Permalänk

   Du kanske inte vet att Högberg spelade i Tingsryds förstafemma under hela finalspelen och kvalen.

   Svar
 • 16 april, 2016 kl. 11:42
  Permalänk

  Hur ser läget ut me Kim? Lever karln? Är han tillgänglig i augusti? Blir han ens kvar?

  Svar
 • 16 april, 2016 kl. 11:43
  Permalänk

  Stirra dig inte blind på namnkunnigheten hos spelarna! Vem tyckte att Tingsryd hade ett topplag innan serien! Det är kollektivet som måste klaffa i ett lag! Alla måste kämpa för klubbmärket och dra sitt strå till stacken! Vi måste ha rätt rollspelare! Det går inte att ha för många ”stjärnor”, speciellt inte om de TROR eller VET att de är stjärnor! In med Forsell nu så att vi får en General Maneger ute på isen också! ?

  Svar
  • 16 april, 2016 kl. 12:56
   Permalänk

   Att ha ett bra kollektiv är viktigt ja, men det är nästan alltid spetsspelarna som avgör i de viktiga matcherna. Vill inte ha mer brukare nu, in med spets.

   Svar
 • 16 april, 2016 kl. 14:46
  Permalänk

  Det vart väldigt tyst om David Lindquist från piteå är han
  inte aktuell längre???

  Svar
 • 16 april, 2016 kl. 19:04
  Permalänk

  Håller med Olle. Hittills har jag svårt att se någon ”förbättring” av truppen. Hade hoppats Sandström och Thörnberg blivit klara för andra klubbar men men. I den bästa av världar har Sandström fått en lön som motsvarar en 3-4 lina ”gnuggare” vilket är hans styrka och då är det positivt. Thörnberg är en katastrof defensivt och inte särskilt bra offensivt heller förutom att han har ett bra skott … så jag har svårt att vända det till något positivt.

  Förhoppningsvis så har Dalle hittills sett till att få in en bas som han kommer krydda med högre betalda spets-spelare. Så länge det finns hopp …

  Svar
 • 17 april, 2016 kl. 19:15
  Permalänk

  Tycker det finns så många frågor som man inte får svar på 1. vad händer med
  Hetta blir han kvar?. 2.Hur är statusen på Kim Karlsson o blir han kvar?. 3.Wille Quist blir
  han kvar? 4. Ställde frågan sist om David Lindquist från piteå är han avskriven eller???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: