Sportchef Johansson: – Förhoppningar på Hage i veckan!

Vi hade ju en trio (utöver långtidsskadade #10 Thörnberg) som inte spelade senast mot MODO pga. skador. Jag tog därför kontakt med Sportchef Daniel Johansson för att kolla status på de skadade #42 Wikström, #24 Hage samt #33 Jonsson.

Vad är dagens status på Emil, Marcus och Tobias? – När det gäller Emil så väntar vi på svar från röntgenundersökningen. Marcus kan i bästa fall vara tillgänglig på fredag då vi gästas av Timrå IK, men däremot har vi förhoppningar om att Tobias spelar denna vecka.

Sedan noterade jag att #18 Axel Ottosson klev i sista perioden mot MODO, någon skada eller är Axel redan tillbaka i träning? – Axel tränade för fullt i dag.

Dalle berättade även apropå målvaktssituationen där nu #35 Adam Werner är en av de två man kommer satsa på att han tränade med laget redan i dag efter J-VM.

* * *

Positivt i fall Hage snart är tillbaka, han kommer helt klart göra vårt lag ännu mer stabilt och sedan var det skönt med lugnande besked gällande Ottosson där man var lite orolig för någon ny skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: