Sportchef Johansson: – Följer marknaden och för diskussioner med kontraktslösa!

Transferstopp är som ni säkert vet 15 februari den här säsongen, Kim Karlsson alltjämt indisponibel och även om vi fick backen Jesper Lindgren namngiven i går har bloggen kollat läget med sportchef Daniel Johansson hur tankarna går inför transferstoppet.

Johan Löf / AXELLÖF

#6 Kim Karlsson återhämtar sig fortfarande Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

Som sagt bara en knapp vecka kvar till transferstoppet, du pratade tidigare om att ev. ersätta Kim Karlsson? Hur går dina tankar i dag? – Vi följer marknaden men kan i dagsläget inte svara på om vi ersätter eller ej.

Okej, i går då Jesper Lindgren namngiven och lite rykten kring att du söker forward. Så inte då specifikt för att ersätta Kim, tänker du försöka förändra truppen så här i slutspurten? – ..som jag sa, vi följer marknaden!

Och vad är annars senaste nytt gällande Kim och hjärntrappan? – Kim återhämtar sig fortfarande och jag har inga ytterligare kommentarer kring hur han ligger till i rehabiliteringen.

Det viktigaste så klart Kim blir frisk i lugn och ro. Men räknar eller hoppas du med Kim nåt mer på isen den här säsongen? – Jag räknar inte med något. Det absolut viktigaste är att Kim blir frisk. Ishockeyn kommer i andra hand.

Så är det absolut men sedan tidigare Reideborn namngiven målvakt, nu har han tagit tillbaka spaden i MODO (senaste 2,5 matcherna).. Hur går tankarna där med tanke på att Kevin är lite sliten etc. – Adam finns registrerad hos oss. Andreas Ollikainen kör för fullt sen en tid tillbaka och är spelsugen. Vi kommer in i ett litet uppehåll efter kvällens match där det finns tid till återhämtning och träning.

Sju spelare på kontrakt inför nästa säsong, kommer det någon kontraktsförlängning under säsongen eller får vi vänta tills säsongen är över innan det händer något för 16/17? – Diskussioner pågår men kan inte svara på när vi ser den första kontraktsförlängningen.

Megazone

9 thoughts on “Sportchef Johansson: – Följer marknaden och för diskussioner med kontraktslösa!

 • 9 februari, 2016 kl. 18:24
  Permalänk

  Är för sent nu att agera antagligen.
  Denna säsong är redan körd som det har sett ut hela tiden!
  Att man inte gjorde nåt tidigare med back osv som vi verkligen behövde. Konstigt agerande från klubben..huvva!!

  Svar
  • 9 februari, 2016 kl. 19:45
   Permalänk

   Visst känns det så bror, man jag ville gärna iaf ställa frågan. Sedan kommer det en utvärdering efter säsongen kommer så klart, om vi sedan får någon förklaring till hur man tänkt och vad man ev. tänkt göra bättre kommande säsong återstår att se.

   Svar
 • 9 februari, 2016 kl. 19:05
  Permalänk

  Tänkte precis önska mig en intervju från er om precis detta, tack för den! Tyvärr bjöd han ju inte direkt på mycket men….

  Svar
  • 9 februari, 2016 kl. 19:49
   Permalänk

   Näe, och det var väl egentligen inte så förvånande heller Tegare. Allt efter säsongen har Dalle blivit än mer kryptisk och bjuder inte på så mycket vid ev. svar, men utan frågorna inte ens en chans att få veta något. Sedan säger han ju inte att det inte kommer någon, hade jag varit sportchef och varit nöjd med truppen hade jag sagt det. För det finns liksom inte ens någon vinning i att öppna för spekulationer. Fast det är ju jag det.

   Svar
 • 9 februari, 2016 kl. 19:42
  Permalänk

  Satan så jävla värdelöst lag Björklöven är. Förbannade svinpälsar!!!

  Svar
 • 9 februari, 2016 kl. 19:53
  Permalänk

  Björklöven känns lite som Säpo. Inte mycket info i vanlig ordning

  Svar
 • 9 februari, 2016 kl. 22:41
  Permalänk

  Spara pengarna. Vi har troligen klarat kontrakt och får se detta som ett mellanår. Allt annat är att kasta pengar i ett svart hål.

  Det intressanta i denna intervju är att det verkat påbörjats med kontraktsförhandlingar med vissa spelare i laget. Hoppas det är få och rätt spelare bara…

  Svar
 • 9 februari, 2016 kl. 22:45
  Permalänk

  Han verkar ha fullständig kontroll Danne….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: