Sportchef Johansson: – Flera spelare har fått kontraktsförslag!

I fredags ett besked gällande kommande säsongs spelartrupp i och med att backen #57 Andersson ritade på för två nya säsonger. Bloggen kollade läget med sportchef Daniel Johansson ifall det är mer på gång.Så här långt har officiellt sex spelare fått besked om att de inte erbjuds nytt kontrakt inför kommande säsong. Är det fler spelare från säsongens trupp du pratat med som inte ingår i era framtidsplaner?Just nu för jag en dialog med dom befintliga spelarna som ingick i truppen säsongen 2015/2016. Om fler spelare inte kommer att erbjudas en förlängning är inget jag kan svara på i dag.

Sedan tidigare har du sagt att kontrakt erbjudits till dels då Stefan men även Jesper. Hur är status i dag, är det fler spelare du gett konkreta kontraktsförslag?Ja, flera spelare har fått ett kontraktsförslag.

Men på frågan hur många och vilka passar Dalle på.

Finns det någon deadline där du krävt besked, eller sitter ni mer ned vid bordet och bryter arm?Självklart vill man att det ska lösas så snabbt som möjligt och jag för en dialog med spelarnas representanter (agenter).

På samma sätt, finns det potentiella nyförvärv som erbjudits kontrakt? – Ja!

Okej, hur många och snackar vi då spelare från j20, div 1, HA eller SHL? – Jag har ingen kommentar till hur många men det finns intressanta spelare i alla ovannämnda ligor.

..och när hoppas du presentera första nyförvärvet?Så snart som möjligt!

* * *

Så tyvärr egentligen inget nytt, dessvärre heller inte så utförligt eller på något sätt avslöjande. Men vi kan bara vänta och ge oss till tåls, tids nog kommer det garanterat såväl kontraktsförlängningar av gamla spelare som ett antal nyförvärv.

Vem av de befintliga hoppas du mest på och varför och på samma sätt finns det någon spelare utifrån du hoppas få se i laget kommande säsong och varför just den eller de? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt..

10 thoughts on “Sportchef Johansson: – Flera spelare har fått kontraktsförslag!

 • 22 mars, 2016 kl. 08:25
  Permalänk

  Undra vilka det är som fått förslag? Har ni några idéer om vilka det kan vara?

  Svar
  • 22 mars, 2016 kl. 10:57
   Permalänk

   Vet att Messy är en av dom.. 🙂

   Svar
 • 22 mars, 2016 kl. 08:33
  Permalänk

  Nu blir jag fundersam. Brukar det verkligen vara ett sådant hemlighetsmakeri gällande befintliga spelare i truppen? Alltså att man inte ens kan säga vilka som har erbjudits förlängning? Att tänkbara nyförvärv hålls hemliga brukar ju vara standard, men inte brukar det väl vara tysta leken till hundra procent när det gäller befintliga spelare?!

  Svar
  • 23 mars, 2016 kl. 20:22
   Permalänk

   Verkar intressant på pappret.
   Tycker att vi ska göra som Grönberg gjorde och bjuda in spelare till en ”camp” för try-outs.

   Svar
   • 24 mars, 2016 kl. 14:48
    Permalänk

    Den modellen är absolut mycket intressant Enskedelövare, mycket hellre att spelare får spela och tävla till sig ett kontrakt. Sedan tycker jag gott man kan ta det ett steg längre med mer prestationsbaserade kontrakt än långa och raka utan direkta krav.

    Här tänker jag mer bonus baserat på ex.vis publiksnitt och hur långt laget går än hur många andraassist spelarna lyckas tjata till sig. Säkerligen lite kontroversiellt att införa, möjligen lite svårt att räkna hem men modellen i sig borde vara klockren rent ekonomisk och samtidigt stimulerande och utmanande för lirarna i laget.

    Svar
 • 22 mars, 2016 kl. 11:44
  Permalänk

  Kan väl misstänka att dom flesta kontraktsförslagen utanför den gamla truppen ligger inom Dj:s egen lilla Bermudatriangel Piteå-Modo-Mariestad?

  Svar
 • 22 mars, 2016 kl. 21:05
  Permalänk

  Ett nyförvärv är klart i alla fall, men där får vi vänta på bekräftelse ett tag till… ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: