Spontant efter rond 4 och segern mot BIK


Fjärde semifinalen (i bäst av sju) avklarad och för motståndet svarade BIK Karlskoga hemma i A3 Arena. Sajtens spontana tankar efter matchen?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Eftersnack-2-1024x683.jpg

Till sist alltså en rätt klar gröngul hemmaseger (iaf siffermässigt) med 6-3 efter (2-1, 2-1, 2-1) och skotten 26-41.

Så här ställde vi för övrigt upp:

Målvakter:
34 Kevin Poulin (32 Isak Mantler)

Backar:
28 Adam Plant, 42 Teemu Eronen
74 Zach Palmqvist, 57 Karl Johansson
8 Alexander Deilert, 92 Daniel Norbe
7 Alexander Hellström

Forwards:
67 Francis Perron – 18 Axel Ottosson – 22 J. T. Brown
90 Alex Hutchings – 10 Tyler Vesel –91 Justin Crandall
29 Alexander Wiklund – 13 Fredric Andersson – 38 Sebastian Manberg
44 Olle Liss – 96 Pontus Andreasson – 71 Gustav Possler
11 William Eriksson

Saknas/Utanför laget
48 Daniel Rahimi, 70 Nikolai Belov (båda dag-för-dag enl. Kenttä i Löven play inför matchen), 19 Kristoffer Söder, 40 Sebastian Selin som ihop med trion 43 Alexander Popovic, 20 Carl Holmner Härgestam och 98 David Eriksson, som avslutade säsongen i Tegs SK, ställdes utanför laget.

*

Lövens målskyttar: 29 Wiklund, 44 Liss (PP), 57 Johansson, 67 Perron (PP), 90 Hutchings och 96 Andreasson.

All statistik från matchen hittar du HÄR.

Sajtens spontana tankar kring matchen?

Härligt med lite retroaktiv utdelning jämfört med senast, nu 2-2 i matchserien och tåget rullar vidare. Nästa match i övermorgon måndag nere i Nobelhallen. Det här kändes som den grinigaste matchen hittills.. lär inte bli mindre känslor på måndag.

Vad tar vi med oss inför nästa match?

Sex olika målskyttar, ett 50% PP och sedan vann vi tekningarna rätt klart. Sedan gjorde några Kevin Poulin några väldigt spektakulära och helt avgörande räddningar.

Numer har vi slagit ut Mora med 3-1 i kvartsfinalen, vi har 2-2 i serien mot BIK Karlskoga men det är fortfarande sex segrar kvar innan vi ska summera säsongen 20/21 apropå #ouppklaradeaffarer

*

Sajtens nycklar inför i kväll var:

 • Komma ut starkt och direkt koppla greppet om BIK Karlskoga.
 • Visa hög effektivitet, ”ta betalt” sett till spelet och matchbilden.
 • Vinna målvaktsmatchen och det ofta så avgörande special teams.

Matchens fråga?

Senast blev andrekeepern Staffan Stéen ett litet spöke, kan vi näta på honom tidigt i kväll?

..och hur gick det?

Vi fick iaf hål på Stéen rätt tidigt, men spelmässigt såg det inte lika bra ut som senast. Däremot fick vi betalt och det är väl det viktiga, det går trots allt ut på att göra mål. Sedan 50% i PP är bra, men här samma siffror för BIK vilket gör att vi har att jobba med vårt PK.

*

Matchens wtf??

Räddningen i första där Poulin går ner i spagat från en ”bred” räddning ute till vänster för att i nästa sekvens få en skridskospets på pucken långt ute till höger. Vilken räddning alltså!

Matchens macka?

Tycker nog den från Perron fram till Liss och vårt andra mål, den var vacker.. Här visade Francis lite av sin verktygslåda, men det finns mycket mer att hämta från den.

Matchens roligaste?

Stämningen i A3 Arena, gänget på plats i Tores restaurang satte verkligen färg på tillställningen och skapade en härlig inramning. Hela hatten av..

*

Matchens tre Björklöv i våra ögon?

tre loggor

#96 Andreasson, den kvicke teknikern var grymt bra idag och utöver mål. ett rivigt spel även många viktiga tekningsvinster.

två loggor

#34 Poulin, Kevin otroligt viktig och svarade för flera fina parader. Stretchade ut ljumskarna nåt djävulskt flera gånger.

en logga

#67 Perron, Francis otroligt nyttig i PP med bl.a. ett fint assist till Liss som ett snyggt mål då han hittade första krysset.

Men i kväll lite svårt att bara nämna tre, fanns många fler som var bidragande i allra högsta grad. Tycker ändå att bredden bör tala för oss i denna serie och då möjligen över sju matcher.

* * *

Vi återkommer så klart med mer om matchen, men vad tycker du annars om själva matchen samt även våra val av Björklöv? Vem hade du själv valt och varför?

Fältet som vanligt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Spontant efter rond 4 och segern mot BIK

 • 11 april, 2021 kl. 07:24
  Permalänk

  Måste säga att nivån på domarna är på tok för dåligt både denna match och matchen innan! Känns som att gränsen på vad som är ok eller ej flyttas hela tiden under matchens gång. Förra matchen fick Löven för mycket domslut mot sig och igår var det tvärtom.
  Karl Johansson gör ju en kanonmatch! Precis denna typ av back som vågar kliva upp i offensiv zon som Löven har saknats! Hoppas han får fortsätta!
  Visst Perron gör poäng men jag får ont i huvudet av spelare som inte tar jobbet hem!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: