Sponsorhus och sportklick?

Att handla på nätet har blivit vanligare och vanligare och varför inte kombinera detta med att bli som en liten sponsor till Björklöven? Om köp görs via nedanstående sajter så får Björklöven en summa pengar och det kan väl kännas bra att kunna kalla sig sponsor utan att egenmtligen göra annat än att köpa det man ändå hade tänkt att köpa? Sen är det väl inget som säger att man inte skulle kunna klicka runt lite då occh då, eftersom vad jag förstår så genererar i alla fall sportklicket pengar bara genom att man besöker länkar. man kanske skulle ta en timme då och då och skeppa pengar till Löven. Många bäckar små heter det ju och vi såg ju vad insamlingen supporterliraren ledde till, eller hur? Jag regar mig. Gör du?

Känner jag Umebor rätt så gäller väl att så fort det finns en lista att toppa så ger vi järnet. Ingen glömmer väl när Jesper Jäger röstades in i förstafemman när elitserien körde sin All Star match 2001? Detta har för övrigt blivit en benämning i HockeySverige vilket är coolt i sig. Eller minns ni när Monopol skulle göra en ny variant och man fick rösta över vilken stad det skulle bli? Umeå vann så klart. Det finns fler exempel, men min poäng är att här finns ytterligare en lista att toppa. Nu se vi till att toppa den.

http://www.sponsorhuset.se/ifbjorkloven/

www.sportklicket.se/ifbjorkloven/

0 thoughts on “Sponsorhus och sportklick?

 • 5 april, 2011 kl. 15:07
  Permalänk

  Fy fan va härligt. Jag har själv dragit in över 12 kr från det att sportklicket startade den 1 april till Björklöven. Vill vi nu få detta att spridas som en löpeld i umeå med omnejd så utmanar jag er att följa länken från sportklicket till sponsoruhuset. Leta upp företaget vistaprint och gör 250 st visitkort helt gratis. Det enda ni betalar är frakten. På detta sätt får löven även 35 kr per beställning till. Gör er egen design men texten ska ungefär vara så här. Stöd löven via nätet. Regga er på sportklicket.se Om hundra umeåbor anta utmaningen från mig får löven 3500 kr till direkt på första brädet. och vi får ut 25.000 visitkort som blir en gratisreklam för sidan. På detta sätt kanske vi kan bli några tusen till som reggar sig för alla är ju inte här på bloggen och läser tyvärr. kom igen nu. ca 8 kr per minut får svenska idrottsklubbar än så länge dela på och löven ska väl åtminstonde ha 6 kr av dessa per minut tycker jag. Ler med vänlig häsning en smålänning som stödjer Björklöven i detta fall. Annars är jag lakej ut i fingertopparna

  Svar
 • 5 april, 2011 kl. 15:50
  Permalänk

  Jag är redan reggad på sidan sen ett bra tag tillbaka som norrhockey avslöjat i ett annat inlägg 😉 Bara att hoppas att några fler hänger på. Många bäckar små som sagt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: