Speltipset signerat Löven4Ever

I kväll spelas sista omgången av hockeyallsvenskan 20/21 och det till skillnad från SHL tredje omgången i rad med full omgång! Bara det är respekt. Här har ni våra speltips kring dessa matcher.

BIK Karlskoga – MODO Hockey
Hemmalaget slåss om en andraplats medan gästerna har fixat sin biff via två raka mot Björklöven, men har också efter det spelat avslappnat och vunnit mot såväl Tingsryd och Timrå som haft betydligt mer att spela om. Kan man rent avsluta säsongen med fem raka segrar? Vi tror det.

Löven4Ever tippar 2

Almtuna IS – Väsby IK HK
Två lag som inte kan påverka tabelläget via denna match. Kan således sluta precis hur som helst. Lagen mättes i fredags där Väsby vann med uddamålet. Hemmalaget AIS ska spela åttondelsfinal på onsdag och gästande Väsby ska spela playout med start på tisdag. Läge att visa småskadade spelare? Samtidigt vill man väl ta med sig en bra känsla via en vinst? Kryss känns spontant som en bra idé.

Löven4Ever tippar X

Kristianstads IK – Västerås IK
KIK har inget som helst att spela om och lär vila spelare inför kommande veckas playout. Västerås har däremot allt att spela om för att slå fast om sjundeplatsen som kan bli guld för hemmaplatsfördel i åttondelen.

Löven4Ever tippar 2

Timrå IK – AIK
Timrå har tankarna på det kommande slutspelet och därför bör gästande AIK, som vill vinna för att ta sjundeplatsen för en extra hemmamatch i åttondelsfinalen.

Löven4Ever tippar 2

Tingsryds AIF – Västerviks IK
Tingsryd har allt att gå för i denna match, seger kan ge, med rätt resultat i andra matcher, en sjundeplats och hemmaplatsfördel i åttondelsfinalen. Sjätte placerade Västervik kan vid seger via i en skrällartad kvartsfinalserie nå en fördel via seger i denna match, viölket är så långsökt att jag tror att hemmalaget dra längsta strået.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK – IF Björklöven
Hemmalaget har lite att spela för i denna match. Likt Västervik kan man vid seger via i en skrällartad kvartsfinalserie nå en fördel via seger i denna match. Björklöven kan däremot OM BIK Karlskoga förlorar ta andraplatsen och det kommer man att gå för.

Löven4Ever tippar 2

HC Vita Hästen – Södertälje SK
Hemmalagets säsong tog slut i slutet av den andra perioden i förra omgången. NU ska man möta ett SSK som går för tredjeplatsen. Säker tvåa.

Löven4Ever tippar 2

Det säkra spelet
Kristianstads IK – Västerås IK, 2
Tingsryds AIF – Västerviks IK, 1
Mora IK – IF Björklöven, 2
HC Vita Hästen – Södertälje SK, 2

Odds:10,62

Det roligare spelet
BIK Karlskoga – MODO Hockey, 2
Almtuna IS – Väsby IK HK, 2
Timrå IK – AIK, 2
Mora IK – IF Björklöven, MIK mindre än 1,5 mål

Odds: 157,86

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: