Speltipset signerat Löven4Ever

I kväll är vi åter till icke full omgång, men dock hela fem hockeyallsvenska matcher Utöver spänningen i lövens match kan du krydda det med att få spänning i varje pling genom att ta del av våra speltips.

Västerviks IK  –  Almtuna IS
hemmalaget har två raka segrar där man bl.a. slog Västerås senast med 3-2 efter förlängning. Gästande Almtuna fick till slut med sig en vinst efter sju sorger då man senast slog Kristianstad med 4-1. Känns som att hemmalaget drar det längsta strået här.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK – Väsby IK HK
Ytterligare en match där hemmalaget känns aningen vassare. Mora har tre raka segrar där bara släppt in ett mål och samtidigt gjort nio framåt. Även gästande Väsby har haft en god form med poäng i fem raka innan Timrå vann sen

Löven4Ever tippar 1

Kristianstads IK  –  Tingsryds AIF
Hemmalaget har det tungt just nu och är fast förankrat i botten efter endast en seger på de åtta senaste. Gästande TAIF har en gryende form efter två raka segrar och mycket talar för att det blir en tredje.

Löven4Ever tippar 2

IF Björklöven  –  Timrå IK
Omgångens toppmatch. Kan fjolårets suveräner rå på årets? Björklöven söker förtvivlat efter spelet, ett spel som Timrå haft hela säsongen. Björklöven har dock tre raka segrar och mot det ställer TIK 11 raka, men kan någon rå på Timrå är det ändå Björklöven som har en enorm kapacitet i laget.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK  –  AIK
Västerås såg ett tag ut som en potentiell räv i slutspelet, men efter tre raka förluster har det snacket ebbat ut. AIK har sex raka och nio segrar på de tio senaste och tagit över rävrollen.

Löven4Ever tippar 2

Det ena spelet
Västerviks IK  –  Almtuna IS, 1
Mora IK  –  Väsby IK HK, 1
Kristianstads IK  –  Tingsryds AIF, 2

Odds: 6,76

Det andra spelet
IF Björklöven  –  Timrå IK, 1
Västerås IK  –  AIK, 2
Västerviks IK  –  Almtuna IS, X

Odds: 27,00

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: