Speltipset signerat Löven4Ever

I kväll spelas fem intressanta matcher i HockeyAllsvenskan och här har ni våra speltips kring dessa matcher.

Västerås IK  –  Kristianstads IK
Hemmalaget är inne i en bra form med fyra raka segrar, den senaste på bortaplan mot svårspelade BIK Karlskoga. Gästande KIK vann förvisso mot MODO senast och har tre segrar på de fyra senaste men ligger trots det ändå sist. Tipset grundar sig på hemmalagets totalt sett bättre spelarmaterial och att KIK vara vunnit en av åtta bortamatcher i år.

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS  –  Timrå IK
Två lag som åkte på överraskande förlusten i den senaste omgången. Hemmalaget med hela 0-6 mot AIK och Timrå som fick sin långa svit bruten mot Vita Hästen. Två revanschsugna lag, där gästerna borde dra det längsta strået. Tik har faktiskt inte förlorat mot AIS sen Adam var länsman.

Löven4Ever tippar 2

Väsby IK HK  –  BIK Karlskoga
Hemmalaget var inne i en bra trend där man vann tre av fyra matcher och fick nästan över ytan, men efter två raka förluster är man under kvalstrecket igen. BIK fortsätter att blanda och ge och utgången är klart oviss. Noterbart är att i de två tidigare mötena den här säsongen har hemmalaget lämnat matchen mållös. Således en tvåa?

Löven4Ever tippar 2

Tingsryds AIF  –  MODO Hockey
TAIF söker formen efter bara en seger på de fem senaste. Gästande MODO har å sin sida två raka förluster. MODO brukar ha relativt lätt för Tingsryd med fyra raka segrar och vi tror på en femte.

Löven4Ever tippar 2

IF Björklöven  –  AIK

Björklöven lär komma sjukt revanschsugna efter kollapsen senast mot Mora. AIK kommer med nyvunnet självförtroende efter imponerande 6-0 mot Almtuna och 5.25 på en tvåa kittlar. Björklöven är dock i grund och botten ett mycket bättre lag och ska vinna.

Löven4Ever tippar 1

Det 99 % säkra spelet
Västerås IK – Kristianstads IK, 1
Almtuna IS – Timrå IK,2
IF Björklöven – AIK, 1

Odds: 3,96

En procentaren
Väsby IK HK  –  BIK Karlskoga, 1
Tingsryds AIF  –  MODO Hockey, 2
Almtuna IS  –  Timrå IK, AIS under 1,5 mål
IF Björklöven  –  AIK, 2

Odds: 168,51

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: