Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas den femte semifinalen mellan Timrå och Västervik där Timrå har matchboll, vi följer i morgon upp med BIK Karlskoga vs Löven i Nobelhallen (2-2 i den serien). I dessa slutspelstider kommer vi även att fylla på med matcher bl.a. från slutspelet i SHL (kvartsfinaler som play out). Här har ni våra speltips kring aktuella matcher.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Löven4ever-tippar-2021.jpg

Timrå vs Västervik
3-1 till Timrå efter fjärde semifinalen, under säsongen vann de två matcher vardera och med målskillnaden 10-9 i Timrås favör. Även om hemmalaget rimligen vinner i kväll är känslan att Västervik kommer kriga ända in i kaklet, övertid?

Löven4Ever tippar X

Leksands IF vs Örebro HK (Kvartsfinal 1:7)
3:an mot 6:an, under grundserien klar fördel gästerna som vann tre av fyra möten och totalt 12-6 i målskillnad i Örebros favör. Sett till de tre senaste säsongerna två lag som är lite ovana med slutspel, troligen en knapp hemmaseger ändå

Löven4Ever tippar 1

Rögle BK vs Frölunda (Kvartsfinal 2:7)
2:an mot 7:an Frölunda som först slog ut DIF med 2-1 i matcher, 4-0 till Rögle i första mötet där Rifalk höll nollan och man målade i special teams. Känslan är att hemmalaget följer upp med en ny seger.

Löven4Ever tippar 1

Marklunds AIF vs Luleå HF (Kvartsfinal 1:7)
4:an mot 5:an, och detta är väl det närmaste ett ”derby” de båda lagen kommer i denna liga. Under grundserien fördel hemmalaget som vann tre av fyra möten med målkvoten 9-8. Återigen en jämn match att vänta, oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

Växjö Lakers vs Färjestads BK (Kvartsfinal 2:7)
Ligavinnaren mot 8:an Färjestad som först slog ut Fagervalls Malmö med 2-0 i matcher, OT-vinst till Lakers i första mötet där gästerna kom igen målmässigt från både 0-2 som 2-3. Känslan är att hemmalaget följer upp med en ny seger, denna gång vid ordinarie tid.

Löven4Ever tippar 1

I morgon måndag

BIK Karlskoga vs Björklöven
2-2 till BIK Karlskoga efter den fjärde matchen, under säsongen tre vinster för gästerna och redan under grundserien lite slutspelsfeeling över matcherna. I det senaste mötet klart mest slutspelsfeeling så här långt och känslan är att det blir minst lika grinigt i morgon. Vem klarar av att hålla sig mest kall? Vi tycker att en längre matchserie talar för Björklöven då ett skadedrabbat BIK Karlskoga sliter på betydligt färre spelare.

Löven4Ever tippar 2

Brynäs IF vs HV71 (Play out 3:7)
Under grundserien tre av fyra möten till OT, lagen vann två matcher vardera. Sett till form har hemmalaget förlorat tre av de tre senaste eller fyra av de fem senaste. HV71 kontrar med en seger på de tre senaste, eller en seger på de fem senaste och då under grundserien. Efter de två två inledande i Play Out leder Brynäs 2-0 i matcher, men båda matcherna otroligt jämna. Inte osannolikt med ny övertid.

Löven4Ever tippar X

*

Det mer troliga spelet
Timrå vs Västervik, 1
Rögle BK vs Frölunda, 1
Växjö Lakers vs Färjestads BK, 1
BIK Karlskoga vs Björklöven, 2

Odds: 11,23

Det galna och möjligen lite roligare spelet
Timrå vs Västervik, båda lagen gör minst 2 mål
Leksands IF vs Örebro HK, 1
Rögle BK vs Frölunda, 1
Marklunds AIF vs Luleå HF, X
BIK Karlskoga vs Björklöven, X2
Brynäs IF vs HV71, X

Odds: 161,96

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Speltips signerat Löven4Ever

  • 12 april, 2021 kl. 00:13
    Permalänk

    2-2 till BIK Karlskoga? Hur funkar det?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: