Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas den andra semifinalen mellan Timrå och Västervik, vi följer i morgon upp med BIK Karlskoga vs Löven i Nobelhallen. I dessa slutspelstider kommer vi även att fylla på med matcher från slutspelet i SHL (åttondelar som play out) som från HockeyEttan (kvartsfinaler) där drömmen är en plats i HockeyAllsvenskan 21/22. Ni missade väl inte att det säkra spelet satt senast? Här har ni våra speltips kring aktuella matcher.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Löven4ever-tippar-2021.jpg

Timrå vs Västervik
1-0 till Timrå efter första semifinalen, under säsongen vann de två matcher vardera och med målskillnaden 10-9 i Timrås favör. Även om det inte kommer bli en promenad i parken tror vi att Timrå vinner även andra matchen.

Löven4Ever tippar 1

Djurgården vs Frölunda (Åttondel 1:3)
10:an mot 7:an, under säsongen tre av fyra vinster för hemmalaget och sett till formen vann Djurgården en av de tre senaste matcherna. Frölunda kontrar med två segrar på de tre senaste. Känslan är att en skräll ligger på lut och att Djurgården tar den första viktiga matchen.

Löven4Ever tippar 1

Malmö Redhawks vs Färjestad
9:an mot 8:an, under säsongen tre av fyra vinster för Redhawks och sett till formen vann Malmö en av de tre senaste matcherna. Färjestad kontrar med även de en seger på de tre senaste. Känslan är att det blir ett väldigt tight första möte, inte omöjligt med övertid.

Löven4Ever tippar X

I morgon tisdag

BIK Karlskoga vs Björklöven
1-0 till BIK Karlskoga efter första matchen, under säsongen tre vinster för gästerna och redan under grundserien lite slutspelsfeeling över matcherna. Det långa första mötet talar för Björklöven i denna match då ett skadedrabbat BIK Karlskoga sliter på betydligt färre spelare.

Löven4Ever tippar 2

Brynäs IF vs HV71 (Play out 1:7)
Under grundserien tre av fyra möten till OT, lagen vann två matcher vardera. Sett till form har hemmalaget förlorat tre av de tre senaste eller fyra av de fem senaste. HV71 kontrar med en seger på de tre senaste, eller en seger på de fem senaste. Trolig övertid.

Löven4Ever tippar X

IF Troja/Ljungby vs Vimmerby HC
5:an mot 3:an i AllEttan Södra, hemmalaget slog ut Teg SK medans gästerna vann lika klart (2-0) mot Mörrums GoIS IK, En rätt trolig hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

Östersunds IK vs Hudiksvall HC
5:an mot 2:an i AllEttan Norra, hemmalaget slog ut Huddinge IK med 2-1 i matcher, medans gästerna vann med samma siffror mot Piteå HC. Hemmalaget ska nog vara knappa favoriter.

Löven4Ever tippar 1

Mariestad BoIS vs Bodens HF
Hemmalaget har krånglat sig fram via 2-0 mot Eskilstuna Linden, därefter 2-0 mot HC Dalen. Nu ställs man seriesegraren från AllEttan Norra som senast slog ut Kalix med 2-1 i matcher. Trolig bortaseger.

Löven4Ever tippar 2

Visby/Roma HK vs Nybro Vikings IF
Hemmalaget har krånglat sig fram via 2-0 mot Halmstad Hammers HC, därefter 2-1 mot Forshaga iF. Nu ställs man seriesegraren från AllEttan Södra som senast slog ut Borlänge IF med 2-0 i matcher. Även detta en rätt trolig bortaseger.

Löven4Ever tippar 2

*

Det mer troliga spelet
Timrå vs Västervik, 1
BIK Karlskoga vs Björklöven, 2
IF Troja/Ljungby vs Vimmerby HC, 1

Odds: 6,04

Det galna och möjligen lite roligare spelet
Djurgården vs Frölunda, 1
Malmö Redhawks vs Färjestad, X
Brynäs IF vs HV71, X
IF Troja/Ljungby vs Vimmerby HC, 1
Östersunds IK vs Hudiksvall HC, 1
Mariestad BoIS vs Bodens HF, 2

Odds: 310,33

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: