Speltips signerat Löven4Ever


I kväll spelas den första semifinalen mellan Timrå och Västervik, vi följer i morgon upp med BIK Karlskoga vs Löven i Nobelhallen. I dessa slutspelstider kommer vi även att fylla på med matcher från slutspelet i SHL som från HockeyEttan där drömmen är en plats i HockeyAllsvenskan 21/22. Här har ni våra speltips kring aktuella matcher.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Löven4ever-tippar-2021.jpg

Timrå vs Västervik
Timrå vann med 3-1 i matcher mot AIK och Västervik vann 3-1 mot SSK, under säsongen vann de två matcher vardera och med målskillnaden 10-9 i Timrås favör. Även om det inte kommer bli en promenad i parken tror vi att Timrå vinner första matchen.

Löven4Ever tippar 1

Bodens HF vs Kalix HC
Gästande Kalix vann första hemma med 3-1, i går hela 7-0 till Boden hemma i Björnäshallen. Känslan är att Boden med ett koppel av före detta Löv avgör detta och går vidare till kvartsfinalspelet.

Löven4Ever tippar 1

Forshaga IF vs Visby/Roma HK
Hemmalaget vann första matchen 6-2 borta på ön, sedan en lång och ett väldigt sent avgörande först i femte perioden i går då det blev 3-2 till Visby/Roma i den 93:e minuten. Vi förväntar oss återigen en jämn match, övertid?

Löven4Ever tippar X

Huddinge IK vs Östersunds IK
Hela 6-0 till Östersund i det första mötet, i går revansch för Huddinge via 3-2 och dels ett sent avgörande och alla tre målen i PP. Känslan är att Huddinge återigen drar det längsta strået och därmed skickar Östersund med en trio f.d. Löv på sommarlov.

Löven4Ever tippar 1

Hudiksvall HC vs Piteå HC
I Glysishallen möts Hudiksvall och Piteå, första matchen vann Piteå hemma med 3-1 och i går revansch för Hudiksvall med 2-1. Så här långt två relativt jämna matcher, vi tror Hudiksvall går vidare och att Piteå får ta sommarlov.

Löven4Ever tippar 1

I morgon söndag

BIK Karlskoga vs Björklöven
Hemmalaget vann 3-1 i matcher mot Västerås medans gästerna vann 3-1 i matcher mot Mora, där gick förövrigt tre av dessa till övertid. Under säsongen tre vinster för gästerna och redan under grundserien lite slutspelsfeeling över matcherna. Om hemmalaget kommer till spel utan Roos, Westlund, Daggen Eriksson och Lindquist talar det lite extra för den gröngula maskinen.

Löven4Ever tippar 2

*

Det mer troliga spelet
Timrå vs Västervik, 1
Bodens HF vs Kalix HC, 1
Hudiksvall HC vs Piteå HC, 1

Odds: 3,36

Det galna och lite roligare spelet
Timrå vs Västervik, 1
Bodens HF vs Kalix HC, 1
Forshaga IF vs Visby/Roma HK, X
Huddinge IK vs Östersunds IK, 1
BIK Karlskoga vs Björklöven, 2

Odds: 39,58

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: