Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas de två första matcherna i omgång fyra av kvartsfinalerna i säsongens slutspel och i morgon de två resterande i fjärde rundan. Ni missade väl inte att vårt säkra tips förr omgången satt? Här har ni våra speltips kring dessa fyra matcher.

AIK vs Timrå IK
1-2 efter de två matcherna i Timrå, Timrå vann första med 5-1,sedan lite överraskande 2-1 till AIK i den andra matchen och sen 1-0 till Timrå i den tredje. Vi tror att AIK hittat något och nu ska bara målen in.

Löven4Ever tippar X

Mora IK vs IF Björklöven
1-2 efter först två matcher i Umeå, där båda gick till övertid. Viktigt bortaseger i förrgår och blir Björklöven semifinalklart ikväll? Vi tror Björklöven nöter ut kora och fixar det.

Löven4Ever tippar 2

I morgon måndag:

Västerås IK vs BIK Karlskoga  
BIK tog de två inledande matcherna i Nobelhallen efter 4-2 och 5-4, men VIK svarade för en bra insats senast och skakade liv i matchesrien. Man man ta även match fyra? Vi tror på ett inledande X.

Löven4Ever tippar X

Västerviks IK vs Södertälje SK
2-1 till Västervik efter en imponerande insats senast och får inte Södertälje bukt med Vviks presspel blir det semester imorgon. Sen måste de få hål på Marmelind i Västervikskassen.

Löven4Ever tippar 1

Det mer troliga spelet
Mora IK vs IF Björklöven, 2
Västerviks IK vs Södertälje SK, 1

Odds: 4,01

Det galna och lite roligare spelet
AIK vs Timrå IK, X
Västerås IK vs BIK Karlskoga, X

Odds: 21,5

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: