Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas de två första matcherna i omgång tre av kvartsfinalerna i säsongens slutspel och i morgon de två resterande i tredje rundan. Här har ni våra speltips kring dessa fyra matcher.

AIK vs Timrå IK
1-1 efter de två matcherna i Timrå, Timrå vann första med 5-1 och sedan lite överraskande 2-1 till AIK i den andra matchen. Men om cLaes Endre är på samma humör som senast blir det match i kväll med, oavgjort?

Löven4Ever tippar X

Mora IK vs IF Björklöven
1-1 efter de två matcherna i Umeå, båda efter övertid. Att löven vann båda i Mora undergrundserien är i för sig inte värt ett dugg, men jag tror att de rider på vågen från att vänt och vunnit senast. Jag tror på bortaseger.

Löven4Ever tippar 2

I morgon lördag:

Västerås IK vs BIK Karlskoga
0-2 efter de två inledande matcherna i Nobelhallen efter 4-2 och 5-4, VIK svarade dock för en bra upphämtning från 1-4 och sedan blev även Biks PP med 60% rätt avgörande. Jag tror VIK tar chansen i morgon och låta serien leva vidare minst en match till.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK vs Södertälje SK
Även denna 1-1 efter de två inledande i Scaniarinken och föga överraskande är denna serie jämn, det var den på förhand den jämnaste mellan femman och sexan. Västervik har Marmenlind i kassen och jag tror att Karlins gäng sätter sig lite i förarsätet i morgon.

Löven4Ever tippar 1

Det mer troliga spelet
Mora IK vs IF Björklöven, 2
Västerås IK vs BIK Karlskoga, 1
Västerviks IK vs Södertälje SK, mer än 4,5 mål

Odds: 9,83

Det galna och lite roligare spelet
AIK vs Timrå IK, X
Mora IK vs IF Björklöven, X
Västerås IK vs BIK Karlskoga, mer än 4,5 mål
Västerviks IK vs Södertälje SK, 1

Odds: 71,98

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: