Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas de två första omgångarna av kvartsfinalerna i säsongens slutspel och i morgon de två resterande av första rundan. Därtill ett helt avgörande möte mellan Väsby och Kristianstad i morgon tisdag. Här har ni våra speltips kring dessa fem matcher.

Timrå vs AIK
Sett till deras fyra möten under grundserien klar fördel Timrå, tre segrar och tio poäng och målkvoten 18-4 i Timrås favör. Men AIK slog ut Tingsryd i två raka och kommer med rätt bra självförtroende, vi tror ändå att suveränen vinner i kväll och sätter sig lite i förarsätet.

Löven4Ever tippar 1

Björklöven vs Mora IK
Sett till deras fyra möten under grundserien rätt jämt med två segrar vardera och vi har målkvoten 13-12 i Lövens favör. Men Löven avslutade med två raka segrar mot Mora och vid båda segrarna har Poulin stått, med Kevin i målet i kväll vinner Löven första matchen.

Löven4Ever tippar 1

I morgon tisdag:

BIK Karlskoga  vs  Västerås IK
Sett till deras fyra möten under grundserien rätt jämt då de båda lagen vunnit två matcher vardera och målkvoten 11-8 i Västerås favör, sedan lite intressant med enbart bortasegrar under säsongen. Det troliga är väl att BIK vinner knappt, men VIK som slog ut Almtuna i åttondelen kommer nog vilja ha ett ord med i snacket också. Övertid?

Löven4Ever tippar X

SSK vs Västerviks IK
Den på förhand mest öppna serien är den mellan SSK och Västervik. Sett till deras fyra möten i grundserien möjligen liten fördel Västervik som vunnit tre av fyra och vi har även målkvoten 11-6 i Västerviks favör. Vi blir inte förvånade ifall den här serien går till fem matcher och skulle Västervik plocka någon av de de två första i Scaniarinken har de en klar möjlighet att ta sig till nästa runda och semifinalerna.

Löven4Ever tippar 2

Väsby vs Kristianstad
Först två bortasegrar för KIK och sedan gjorde Väsby precis samma sak nere i Kristianstad. Det är otroligt mycket som står på spel i morgon och under helgen blev Väsby klart modigare med Lavoie åter i laget sedan sin avstängning. Visserligen bara en assist i går men han tillför helt en dimension i Väsbys offensiva spel. Tippade inför detta Play Out Väsby som segrare och ser ingen anledning att ändra på det nu.

Löven4Ever tippar 1

*

Det mer troliga spelet
Timrå vs AIK, 1
Björklöven vs Mora IK, 1
Väsby vs Kristianstad, 1

Odds: 5,10

Det galna och lite roligare spelet
Timrå vs AIK, mer än 4,5 mål
Björklöven vs Mora IK, Mora mindre än 2,5 mål
BIK Karlskoga vs Västerås IK, X
SSK vs Västerviks IK, 2
Väsby vs Kristianstad, 1

Odds: 60,51

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: