Speltips signerat Löven4Ever

I dag spelas det fyra nya matcher i HockeyAllsvenskan, vi följer sedan upp med i vart fall en match i morgon. Finns det ett bättre sätt att runda av denna helg än att spekulera i utgångarna? Här har ni våra speltips kring dessa matcher.

I dag söndag

MODO vs Björklöven
12:an mot trean, i går hela 7-3 när lagen möttes i Umeå. Det var Övik-lagets tredje raka seger inbördes denna säsong och ännu ett bevis för att motivation slår klass. I eftermiddag tror vi hursom på revansch för Löven

Löven4Ever tippar 2

Kristianstad vs Väsby IK HK
Jumbon mot nästjumbon, seger 4-2 för Väsby när lagen möttes i fredags. Vi vet med säkerhet att det blir kvalspel för Kristianstad men med fyra omgångar kvar finns det fortfarande en teoretisk chans för Väsby att undvika kval. Det talar för gästerna.

Löven4Ever tippar 2

Tingsryd vs BIK Karlskoga
I Nelson Garden Arena mötes TAIF (plats 7) och tvåan BIK Karlskoga, båda lagen vann senast på bortais. Hemmalaget mer i poängbehov, men formen är bättre hos gästerna sett till de senaste fem matcherna. Oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

Västerås IK vs Timrå
I ABB Arena möts nian VIK som jagar slutspel och suveränen Timrå som inväntar slutspelet, så här långt under säsongen tre raka segrar för Timrå inbördes (målskillnaden 13-2). Nu kommer gästerna med två raka torsk och sett till motivation och klass kan en skräll ligga på lut.

Löven4Ever tippar 1

I morgon måndag

AIK vs SSK
Åttan AIK mot fyran SSK spelar på Hovet, när lagen möttes i går i Scaniarinken blev det 6-2 för SSK. Gästerna slåss om en så hög plats som möjligt sett till att välja motstånd i en kvartsfinal, gästerna vill slå vakt om sin slutspelsplats. Två av tre inbördes till SSK som därtill har bättre form, knapp bortaseger?

Löven4Ever tippar 2

*

Dagens lågoddsare eller mer troliga
MODO vs Björklöven, mindre än 6,5 mål
Kristianstad vs Väsby IK HK, mer än 5,5 mål
Tingsryd vs BIK Karlskoga, mer än 4,5 mål

Odds: 4,58

Dagens högoddsare eller smått otroliga spel,
Kristianstad vs Väsby IK HK, 2
Tingsryd vs BIK Karlskoga, X
Västerås IK vs Timrå, 1X
AIK vs SSK, mer än 4,5 mål

Odds: 31,89

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

One thought on “Speltips signerat Löven4Ever

  • 7 mars, 2021 kl. 13:42
    Permalänk

    Igår när MIF slog Färjestad så tog Fagervall timeout redan efter drygt 3 minuters spel. Vad gjorde HW när Lövenspelarna inte gjorde jobbet? Jag tycker det är anmärkningsvärt att laget som har bättre spelare i år jmf med förra säsongen spelar sämre. Förstår varför PA vill dra till Luleå….. Något är fatalt fel. Får se vilka spelare/ledare som vill och får vara kvar till nästa säsong.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: