Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas det sex matcher i HockeyAllsvenskan och trots att hockeyn idag är näst intill omöjlig att förutspå gör vi nya försök att ledsaga er. Här har ni våra speltips kring kvällens matcher.

Västerås IK – Väsby IK HK
hemmalaget har spelat tre raka kryssmatcher där man lyckats ta extrapoängaren de två senaste gångerna, dock har man spelat halvdussinet matcher utan att ta någon trepoängare. Gästerna har Väsby fyra raka förluster och då lagen har mötts gånger under säsongen har Västerås har vunnit tre tidogare möten.

Löven4Ever tippar 1


Mora IK – Södertälje SK
Back-to-back-möte där Mora i går vann med 3-0. Lagens forn är solklar. Mora är i kanonform. Laget har vunnit sex raka matcher, samtliga efter ordinarie tid, och har hållit nollan i tre av de matcherna. SSK har förlorat tre av de fyra senaste matcherna och laborera frisk i formationerna. Hittar man rätt ikväll? Tveksamt.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK – HC Vita Hästen
Efter att ha vunnit elva raka matcher så åkte Timrå på en dubbelsmäll den gångna helgen när det blev två förluster på två dagar mot Björklöven. Hämtar man sig? Walli Walterholm och Lodin avstängda dessutom. Gästande Vita Hästen har poäng i sex av de sju senaste matcherna där tre av kamperna slutat med en trepoängare. kan man rubba serieledarna? Nja?..

Löven4Ever tippar 1

MODO Hockey – AIK
MODO har två rak kryssmatcher. Båda gångerna har MODO räddat poäng genom att kvittera i slutet. AIK har två raka OT, båda mot Västerås, men Solnalaget har poäng i åtta raka matcher.

Löven4Ever tippar 2

Kristianstads IK – Västerviks IK
Kristianstad har två segrar på de elva senaste matcherna där Vvik kontrar med Västervik är i fin form med fyra raka segrar bl.a. 7-4 senast mot BIK Karlskoga borta. Det räcke för vårt tecken.

Löven4Ever tippar 2

Tingsryds AIF – IF Björklöven
Två formastarka lag. Tingsryd har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och Björklöven fem segrar på de sex senaste. Björklövens högre kapacitet avgör.

Löven4Ever tippar 2

Det säkra spelet
Västerås IK – Väsby IK HK, 1
Timrå IK – HC Vita Hästen, 1
Mora IK – Södertälje SK, 1

Odds: 5,65

Det roligare spelet
Tingsryds AIF – IF Björklöven, 2
MODO Hockey – AIK, 2
Mora IK – Södertälje SK, X
Kristianstads IK – Västerviks IK, 2

Odds:40,38

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: