Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas det hela sex i HockeyAllsvenska sex matcher och finns det ett bätgtre sätt att inleda helgen än att spekulera utgångarna ? här har ni våra speltips kring dessa matcher.

BIK Karlskoga  –  Väsby IK HK

BIK Karlskoga har tre raka segrar (alla på bortaplan) och faktiskt poäng i tio raka matcher. Gästande matcherna Väsby har fem raka förluster och har bara mäktat med ett mål på de två senaste. Bortalaget har dock vunnit de två senaste mötena lagen emellan, varav den senaste efter övertid. Här tror vi dock lagens form avgör till hemmalagets fördel.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK  –  Västerviks IK
Timrå har hittat formen igen och har tre raka segrar efter de två förlusterna mot BIK och MODO. Lagen har faktiskt inte mötts än denna säsong, men de två senaste mötena lagen emellan i Timrå har slutat med klar hemmaseger och lär göra så ikväll också.

Löven4Ever tippar 1

HC Vita Hästen  –  Västerås IK
Hemmalaget, som inte har spelat på 11 dagar pga. Covid, tar sig an ett Västerås som inte tagit en trepoängare på de fem senaste omgångarna. Noterbart är att dessa lag inte delat på poängen under de 14 senaste mötena. Senast var för nästan fyra år sedan (18 januari 2017). Hästen var vunnit de två första mötena denna säsong. Väldigt öppet, men tror bortalaget drar det längsta strået pga hemmalagets ringsrostighet.

Löven4Ever tippar 2

MODO Hockey  –  AIK
Två lag som fortsätter underprestera. MODO slog ju Timrå och man trodde att de skulle växa, men har förtvivlat svårt att få med sig trepoängare i matcherna. AIK slog på nåder Väsby senast. vem vinner målmatchen mellan Patrik Karlqvist och Anton Holm? Avgör hemmaplan?

Löven4Ever tippar 1

Södertälje SK  –  IF Björklöven
SSK har tre raka segrar varav de två senaste efter övertid. Björklöven vann till slut senast över Västervik med 2-1 på bortaplan, dock utan att imponera. Hemmalaget får gälla som favorit här, främst eftersom man vunnit de tre senaste mötena lagen emellan, varav två efter förlängning och straffar och verkar ”kunna” Björklöven.

Löven4Ever tippar 1

Kristianstads IK  –  Almtuna IS
Lagen möttes i Uppsala i onsdags då AIS vann vände ett 0-2 underläge till att tämligen komfortabeltvinna med 5-2. Före det hade KIK en bra form med segrar mot såväl BIK som Mora. Lär bli en öppen affär och ett kryss kittlar.

Löven4Ever tippar X

Kvällens lågoddsare
BIK Karlskoga  –  Väsby IK HK, 1Timrå IK  –  Västerviks IK, 1
HC Vita Hästen  –  Västerås IK, 2

Odds: 4,43

Kvällens högoddsare

Timrå IK  –  Västerviks IK, Hemmalaget mer än 3,5 mål
Södertälje SK  –  IF Björklöven, X
Kristianstads IK  –  Almtuna IS, X

Odds: 37,48

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: