Speltips signerat Löven4Ever

I kväll och i morgon lördag spelas fyra matcher i HockeyAllsvenskan och här har ni våra speltips kring dessa matcher.

Almtuna IS  –  Timrå IK
Hemmalaget är inne i en intensiv fas med tre matcher på fyra dagar, då man spelade i både i fredags och i lördags. Senast blev det en 2-3-förlust efter övertid mot Södertälje, men har poäng i fem av de sex senaste matcherna varav fyra trepoängare. Kan man ge suveränen en match, som ”vilat” en vecka?

Löven4Ever tippar 2

AIK  –  Västerviks IK
AIK hettade till ett tag, men har åter hamnat i en svacka och har bara bl.a. en seger på de fem senaste. Gästerna föll senast på straffar mot MODO, men har poäng i sju av de åtta senaste matcherna och vunnit samtliga tre tidigare möten med AIK denna säsong, där en match gått till övertid. Axel Jonsson Fjällby har lämnat hemmalaget för NHL. I AIK har tränaren Håkan Åhlund tar tjänstledigt i januari pga. familjeskäl. Assisterande tränaren Anton Blomqvist kliver upp som huvudtränare.

Löven4Ever tippar X

IF Björklöven  –  BIK Karlskoga
Björklöven fortsätter att förvåna med att inte få igång sitt spel från inledningen av säsongen och har bara en seger på de fem senaste matcherna. Teemu Eronen debuterar för Björklöven och Tyler Vesel gör comeback. BIK:s Henrik Björklund är fortsatt het och har gjort fem mål på de fem senaste matcherna.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK  –  Kristianstads IK
Mora kommer till match med bra självförtroende efter tre raka segrar bl.a.  3-1 mot Björklöven senast. Bortalaget fick senast till ett trendbrott då det blev det en 3-2-seger efter OT mot BIK Karlskoga. Före det hade man fem raka förluster. Hemmalagets fina form känns som en avgörande faktor.

Löven4Ever tippar 1

Ett troligt spel
Almtuna IS – Timrå IK, 2
IF Björklöven – BIK Karlskoga, 1
Mora IK – Kristianstads IK, 1

Odds:4,73

Mindre troligt och än mindre roligt
Almtuna IS – Timrå IK, 1
AIK – Västerviks IK, X
IF Björklöven – BIK Karlskoga, 2

Odds: 64,64

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: