Speltips signerat Löven4Ever

I kväll och i morgon lördag spelas inte mindre än sex intressanta matcher i HockeyAllsvenskan och här har ni våra speltips kring dessa matcher.

SSK vs Väsby IK HK
Fyran mot nästjumbon i Scaniarinken. Hemmalaget med tre raka segrar föll senast borta mot Västervik med 0-4, gästerna kommer med tre raa torsk även om de ska ha spelat ut MODO senast då man föll på straffar. En mycket trolig hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK vs Almtuna IS
I ABB Arena möts sjätteplacerade VIK och gästande Almtuna på plats 8 i tabellen. VIK kommer från två raka förluster och hade dessförinnan fem raka segrar, gästerna kontrar med vinst senast mot Västervik 5-3, för dess förlust borta mot Löven. Ett lite ovisst möte, knapp hemmaseger?

Löven4Ever tippar 1

Vita Hästen vs Tingsryd AIF
Sjuan Vita Hästen mot niondeplacerade Tingsryd möts i Himpan. Hemmalaget föll senast på straffar mot SSK men har tre segrar på de fem senaste matcherna och där kan vi notera tre raka segrar för gästerna med bl.a. seger 4-2 senast hemma mot AIK. En match som kan gå hur som helst, oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

MODO vs Västerviks IK
I Fjällröven Center tar hemmalaget på plats 12 emot Västervik på plats 5 i tabellen. Hemmalaget har tre segrar på de sju senaste och har under den perioden bl.a. 0-5 borta mot just Västervik. Gästerna har fem segrar på de sju senaste och brukar göra det tufft för MODO, en skräll på lut i Övik?

Löven4Ever tippar X

I morgon lördag:

AIK vs BIK Karlskoga
Elvan AIK tar emot BIK Karlskoga på Hovet. AIK med tre förluster på de fyra senaste matcherna föll senast 2-4 borta mot Tingsryd, medans vi noterar vi noterar tre segrar för BIK på de fem senaste matcherna samt att de tagit poäng i sju raka matcher. Vi tror på ett jämt möte, övertid?

Löven4Ever tippar X

Björklöven vs Mora IK
Ligatvåan Löven tar emot tiondeplacerade Mora IK hemma i A3 Arena, hemmalaget avslutade 2020 med tre segrar mot Almtuna samt tre förluster på de sex senaste matcherna. Gästande Mora kommer med tre segrar på de fyra senaste matcherna och där ingår bl.a. just seger i A3 mot Löven. Vi tror Löven tar revansch i morgon.

Löven4Ever tippar 1

*

I tider med minnet från jul så återgår vi till att benämna våra spel inspirerat av Snövit och hennes kompisar.

Ett troligt spel, eller kloker för den som vill
SSK vs Väsby IK HK, 1
Västerås IK vs Almtuna IS, 1
Björklöven vs Mora IK, 1

Odds: 4,50

Ett mer chansartat spel, eller toker för den som föredrar det
SSK vs Väsby IK HK, 1
Västerås IK vs Almtuna IS, mer än 4,5 mål
MODO vs Västerviks IK, X
AIK vs BIK Karlskoga, X
Björklöven vs Mora IK, Löven mer än 3,5 mål

Odds: 67,32

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: