Speltips signerat Löven4Ever

I kväll spelas inte mindre än fyra intressanta matcher i HockeyAllsvenskan och här har ni våra speltips kring dessa matcher.

Timrå IK vs MODO
Ettan mot tolvan, i går blev det knapp hemmaseger för MODO i surströmmingsderbyt. Även om MODO stärkts av segern och lånat in Styrman till kvällens match är känslan att Timrå tar revansch. Detta även om derby är derby.

Löven4Ever tippar 1

Vita Hästen vs SSK
I Himmelstalundshallen möts Vita Hästen som senast vann med 5-2 borta mot Väsby, gästerna SSK vann senast hemma mot Kristianstad med 4-3. Hästen har vunnit tre av de fem senaste där gästerna har samma facit. Vi tror på ett jämt och tufft möte, oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

Almtuna vs Västerviks IK
Nian mot sexan, hemmalaget föll senast 0-3 borta mot Löven medans gästerna vann hemma mot MODO med 5-0. Hemmalaget har vunnit två av de fem senaste medans gästerna vunnit fyra av fem och plockat poäng i de fem senaste. Knapp bortaseger?

Löven4Ever tippar 2

Kristianstads IK vs AIK
I Ishallen möts jumbon Kristianstad och gästande AIK på plats 11, hemmalaget har tre raka torsk och dessförinnan två raka segrar. Här kontrar AIK med två raka torsk och före det fyra raka segrar. Gästerna i grunden bättre, men varsin hemmaseger denna säsong. En skräll på lut eller kanske övertid?

Löven4Ever tippar 1

*

Ett mer troligt spel
Timrå IK vs MODO, 1
Vita Hästen vs SSK, mer än 4,5 mål
Almtuna vs Västerviks IK, mer än 4,5 mål

Odds: 3,30

Ett något mer chansartat spel
Vita Hästen vs SSK, X
Almtuna vs Västerviks IK, 2
Kristianstads IK vs AIK, X

Odds: 44,61

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: