Speltips signerat Löven4Ever

I eftermiddag och i kväll spelas inte mindre än fem intressanta och högst ovissa matcher i HockeyAllsvenskan och här har ni våra speltips kring dessa matcher.

Tingsryds AIF – MODO Hockey
Viktig streckmatch. Tingsryd visade stryka när man senast vände underläge till seger borta mot Kristianstad. MODO har inte spelade på åtta dagar sedan man förlorade mot AIK med 3-7 på bortaplan. Har julmaten gjort dom gott?

Löven4Ever tippar X

BIK Karlskoga – Timrå IK
Hemmalaget har förvisso inte förlorat på de fyra senaste matcherna och tagit åtta poäng, men mot detta ställs serieledarna som avfärdade tabelltvåan Björklöven på ett imponerande sätt senast. Vi tror man lägger ytterligare en seger på högen av de tidigare.

Löven4Ever tippar 2

IF Björklöven – Almtuna IS
Björklöven letar förtvivlat efter formen, har tre raka förluster och har exempelvis bara vunnit tre av de åtta senaste matcherna. Almtuna har förvisso två raka segrar, men samtidigt förlorat till Björklöven vid de båda tidigare mötena denna säsong. Vi tror att hemmaplan avgör denna match.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK – Västerås IK
Ytterligare en oviss tillställning, där hemmalaget vunnit två av sina tre senaste. VIK har dock fem segrar på sina sex senaste, men föll senast mot Vita Hästen. VIK vann dock klart senast och verkar veta hur masarna ska tas.

Löven4Ever tippar 2

Västerviks IK – AIK
Ovisst var namnet på denna omgång och här har vi en match till under det epitetet. Hemmalaget har tagit poäng i sina två senaste matcher. Gästande AIK har dock fem trepoängare på de sex senaste och vi tror man studsar tillbaka efter förlusten mot Mora senast, detta trots att Vvik har 2-0 i inbördes möten denna säsong.

LövenEver tippar

Det säkra spelet
BIK Karlskoga – Timrå IK, 2
IF Björklöven – Almtuna IS, 1
Västerviks IK – AIK, 2

Odds: 6,53

Det mindre säkra spelet
Tingsryds AIF – MODO Hockey, X
BIK Karlskoga – Timrå IK, 1
IF Björklöven – Almtuna IS, 2

Odds: 86,94

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: