Speltips signerade Löven4Ever

I kväll spelas det fem nya matcher i HockeyAllsvenskan, vi följer sedan upp med i vart fall en match i morgon. Finns det ett bättre sätt att runda av denna arbetsvecka än att spekulera i utgångarna? Här har ni våra speltips kring dessa matcher.

I dag fredag

Västerviks IK vs BIK Karlskoga
I Plivit Arena möts åttan och tvåan, under säsongen varsin seger i Nobelhallen och känslan är att gästerna ska vara knappa favoriter. Dock är hemmalaget i mer behov av poäng så då kanske oavgjort vid full tid?

Löven4Ever tippar X

Väsby IK HK vs Tingsryd
Jumbon och nykomlingen mot lag nio som senast slog Björklöven med 4-1, hemmalaget väldigt formsvaga och formen klart bättre hos gästerna. Men får man en reaktion efter segern senast? Dock trolig tvåa.

Löven4Ever tippar 2

AIK vs Björklöven
På Hovet ett väldigt klassiskt möte mellan AIK på plats fem och gästande Löven på plats tre, AIK vann senast borta mot MODO och har en riktigt vass form. Laget har nio segrar, men hela poäng i 12 av de 13 senaste. Säsongens första möte på Hovet, under säsongen varsin vinst i Umeå. Oavgjort?

Löven4Ever tippar X

MODO vs Kristianstad
Tolvan MODO möter Kristianstad på plats 13, visserligen plasterna efter varandra men det skiljer 10 poäng och bra mycket skills. När hemmalaget senast föll hemma mot AIK så vann gästerna möjligen lite överraskande mot Västervik, känslan ändå en hemmaseger för ojämna MODO.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK vs Vita Hästen
Dalalaget Mora (plats 6) som senast föll hemma mot SSK med 2-6, tar emot ett Vita Hästen på plats elva som senast föll borta mot Timrå med 1-4. Sett till form och tabell en väldigt trolig hemmaseger till ett troligen rätt spelvärt odds.

Löven4Ever tippar 1

I morgon lördag

SSK vs Västerås
I Scaniarinken möts fyran SSK och gästande VIK på plats sju, hemmalaget vann senast borta mot Mora medans gästande Västerås vann hemma mot jumbon Väsby med 6-3. Så här långt varsin seger i ABB Arena, nu på kort tid två möten i Scaniarinken.. i morgon är känslan att hemmalaget vinner.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK vs Kristianstad
Ännu inga odds släppta på Coolbet, men väldigt trolig borta..hmh.. flåt.. hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

*

Dagens lågoddsare eller mer troliga
Väsby IK HK vs Tingsryd, mer än 5,5 mål
MODO vs Kristianstad, 1
Mora IK vs Vita Hästen, 1

Odds: 6,05

Dagens högoddsare eller smått otroliga spel,
Västerviks IK vs BIK Karlskoga, X
AIK vs Björklöven, X
MODO vs Kristianstad, 1
Mora IK vs Vita Hästen, mer än 4,5 mål
SSK vs Västerås, 1

Odds: 93,28

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: