Spelare lämnar

Ända sen man värvade in Fredrik Weigel har snacket gått om att någon forward kommer att få lämna. Nu står det klart att Oskar Stål Lyrenäs lämnar Björklöven.

Klubben meddelar följande på sin hemsida.

Oskar Stål-Lyrenäs lämnar Björklöven för spel i annan klubb. Stål-Lyrenäs återvände till Björklöven inför säsongen 18/19 då det blev 14 poäng på 35 matcher innan en skada satte stopp för den snabbe forwarden. Innevarande säsong har det blivit fem poäng på 25 matcher och mer begränsat med speltid.

Oskar är en ung spelare som behöver speltid som vi just nu inte kan erbjuda. Han har varit otroligt proffessionell under tiden här i Björklöven och vi önskar honom lycka till i fortsättningen, säger Björklövens sportchef Per Kenttä

One thought on “Spelare lämnar

 • 30 november, 2019 kl. 20:02
  Permalänk

  Riktigt synd för båda parter och även för publiken, man vill gärna ha spelare som är fostrade i klubben.
  Men kanske bäst för Oskar i alla fall för han behöver speltid på den allsvenska nivån för att utvecklas. Tyvärr har han inte nått upp till den nivån som han hade innan knäskadan förra säsongen.
  Man undrar också om Kenttä kommer att dra fram trollspöet och plocka upp någon målskytt ur hatten ?
  Såg att OSL är klar för Tingsryd nu, lycka till där Oskar ! Ta steg i din utveckling och kom tillbaka, är övertygad att Kenttä håller koll på din fortsatta resa.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: