Spel och dobbel, V75!!

I finanskrisens tider och i rådande lågkonjunktur gäller det att fixa pengar på annat håll. Jag har alltid varit intresserad av spel och dobbel, då jag fortfarande har ett vanligt arbete med fast inkomst kan jag med fog konstatera att det är ….hellre än bra. Vill ändå påstå att jag inte är helt oduglig och en vacker dag kanske det är jag som tar hela potten på V75 eller sitter vid ett finalbord på en större pokerturnering. Det visar samtidigt vilken typ av lirare jag är, allt eller inget. Att sätta en femhundring på att Werder Bremen slår Mainz till 1,30 i odds är inte riktigt min bag. Nu vinner säkert Bremen med 2-0 och de 150 kr hade varit insatsen till V75, men den dag jag vinner ska det vara stort, riktigt stort.

V75 på Bergsåker idag och många spikar Trade East i första eller kanske Cash Winning Vita i sjätte. Mitt system byggs i detta nu och spontant känner jag för att gå emot båda. Inte för att de på något sätt är dåliga, men det finns bra drag i båda loppen som förhoppningsvis gör det surt för favoriterna och låter mig göra hoppsasteg redan i kväll. Blir det inga hoppsasteg i afton gör jag de nästa lördag eller lördagen efter det.. för en dag blir det hoppsasteg. Ska kolla in lite värmningar innan inlämning..

0 thoughts on “Spel och dobbel, V75!!

 • 26 september, 2009 kl. 20:38
  Permalänk

  Trevligt med lite travtips, hoppas det blir ett stående inslag varje lördag.

  Svar
 • 27 september, 2009 kl. 11:02
  Permalänk

  Svar till bea forever (2009-09-26 20:38)
  Inte omöjligt, men vilka tips det bjöds på sen..

  Trade East och Cash Winning Vita höll ner utdelningen rätt rejält. Inte min typ av omgång, men vi bryter ihop och kommer igen. Jag hade inte gjort hoppsasteg över 35 tusen om jag nu lyckats i går och eftersom jag gick garderade båda var det inte riktigt nära. Nästa lördag?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: