Spel och dobbel, sportsbet!!

Om jag halvtjurade när Trade East föga överraskande vann den första avdelningen var jag desto gladare när spiken i andra satt. När det är norska vänner på besök gäller det att ha läst sin läxa rejält. Mysterious var inget mysterium utan att han skulle hjälpa oss till pengar kändes kristallklart.

Nu till sporten, den ser vi på tv vareviga dag och visst tusan kan vi höja pulsen ännu lite mer genom att sätta en peng på rätt vinnare eller ett troligt reultat. Jag har hittat ett antal intressanta lir men väljer följande på min kupong;

Huddersfield, Linköping, Västra Frölunda och Monaco

Jag lirar för närvarande på bet24.com och följande fyrling gav mig 8,36 i odds.. Av de fyra jag valt är det väl de goa gubbarna från götet som känns mest tveksam. Då jag tänkte se en eller annan period av den matchen på tv fick den ändå plats på kunpongen. God tur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: