Sparas skägget??

Vi fans hade suktat efter ett riktigt skägg i flera säsonger. Ett skägg behöver inte alls ha ett skägg i den bemärkelsen, men ett skägg med ett skägg är så klart det allra bästa. Till sist stod det klart att Löven hade kontrakterat en poängspruta från AHL, nu snackar vi skägg även om hakan var len som en barnrumpa.

Schultz visade sig inte vara den vi drömt om och vi var nog inte de han drömt om heller. Ingen var väl särskilt ledsen när den minst sagt lagomt loje Jesse lämnade truppen och öppnade en plats för någon annan att fylla. Något som brukar karaktärisera skägg eller transor är hårt jobb, en jäkla attityd och att de brukar ta raka vägen mot mål med ständigt farliga avslut.

Vad gäller inställning, hjärta och offervilja fick vi till sist vårt skägg. Att Arto hittade detta i Lycksele och att det var en tidigare offrad spelare känns både lustigt och olustigt. Vårt skägg, med ett riktigt vackert dessutom, nämns av allt fler som en blivande kapten, då känns det lite märkligt att vi för två år sen sa; Hej då!

Men nu glömmer vi det som varit och fokuserar på nuet, framtiden och framför allt Johan "Skägget" Wikström. Svårt att hitta någon som kommer till jobbet på samma sätt varje dag, sliter lika hårt i varje byte och gör allt det riktiga och viktiga grovjobbet för laget. Att han numera dessutom producerar gör inte saken sämre, Skägget har varit sensationellt bra och är en av de riktiga hörnstenarna i dagens lag.

Bloggen har fått ett par ord av vårt skägg, även om det knappast sitter i just skägget hoppas vi att Johan behåller det hela säsongen och i höst kliver in på isen med en liknande skapelse och ett K på bröstet.

Snacka om succé Skägget, från Div 1 och nu har du avancerat från den fjärde ända till den första kedjan. Hur skulle det kännas med ett nytt kontrakt?

– Visst hoppas jag på ett kontrakt med Löven även framöver.

Hela säsongen har fansen suktat efter skägg och till sist kom du, vi hoppas du fortsätter med skägget hela säsongen. Har du någon hälsning till alla grön gula fans?

– Min hälsning till er grön gula fans är att vi behöver er mer än någonsin så fortsätt leverera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: