Sondell blå-gul!!

Inte illa pinkat som som den gamle grefven sa. Men nog känns väl det svenska hockeylandslaget lite devalverat, knappast tre kronor längre.. snarare två och femti eller två kronor jämt. Här är den ursprungliga truppen som kommer försvara våra färger i Channel One Cup. Smärre justeringar redan och vi får väl vänta till nedsläpp innan vi är helt säkra på vilka som verkligen byter om

Varför lirar vi ens landskamper när inte de bästa kan eller får vara med?? När man var liten var det ju verkligen ett landslag. Lindmark, Eldebrink, Södergren och Rundqvist bara för att nämna några namn, var ju såna som alltid var med. Klart jag förstår att Bengan likt sina företrädare vill testa några nya killar, men det får ju inte bli inflation för bövelen. Det borde ju vara en stomme som utgör ryggraden, sedan kan man testa några yngre tillsammans med dessa.

Klart som korvspad att Daniel är glad som en spillevink när den gula tröjan ska på. Det har han all rätt att vara dessutom och nu gäller det bara att förvalta den här chansen och möjligheten på bästa sätt. Bloggen kan inte göra annat än hatten av och önska lycka till i Ryssland. Vad tycker du, ska vi ens lira landskamper när varken spelare eller publik bryr sig??

0 thoughts on “Sondell blå-gul!!

 • 14 december, 2009 kl. 00:22
  Permalänk

  Kör ett EM istället för alla dessa små värdelösa turneringar. Då hinner man spela ihop ett VM-lag ändå…

  Svar
 • 14 december, 2009 kl. 19:29
  Permalänk

  Svar till Tobias Stenmark (2009-12-14 00:22)
  Tanken är inte dum Tobias, tyvärr lär vi inte få lös de bästa till EM.. så då blir det ändå bara en skitturnering.

  Men jämför med fotbollen där ligorna gör kortare uppehåll för landskamper. Att man sedan kör ett mer B-betonat lag med spelare främst från allsvenskan i januari gillar jag. Nä, vad gäller landskamper och hockey ser jag däremot fram emot J-VM.. där är det på liv och död, killarna visar engagemang och lidelse. Hockey när den är som om inte bäst allra mest intressant.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: