Söndagens tips

I veckan så har omgångarna 7 och 8 redan spelats och i dag inleds den nionde omgången, här kommer våra tips kring hur det går.

Omgång 9

Almtuna IS vs AIK

9:e placerade AIS föll senast borta mot Västerås med 2-3 medans serieledande AIK vann knappt borta mot Björklöven med 2-1, AIK fortsätter plocka poäng och lär göra det i dag igen.

Löven4Ever tippar 2

MODO Hockey vs Västerås IK

Ligatvåan från Övik vann senast hemma mot Västervik med 5-2, man är ännu obesegrade hemma och vi har svårt att se hur man ska förlora i dag mot nykomlingen. Fel inställning och bristande ödmjukhet enda som talar för gästerna.

Löven4Ever tippar 1

Karlskrona HK vs IK Pantern

Två lag som föll senast, KHK borta mot Oskarshamn med 3-4 och Pantern hemma mot Leksand med 1-4. Hemmaplan torde bli avgörande och vi är rätt trygga med vår etta.

Löven4Ever tippar 1

Vita Hästen vs Västerviks IK

Två lag i behov av poäng, 10:an Hästen föll senast borta mot BIK Karlskoga med 1-2 samtidigt som jumbon Västervik föll i Övik med 2-5. Hästen har ännu inte vunnit på ordinarie tid, dags i kväll?

Löven4Ever tippar 1

SSK vs BIK Karlskoga

8:an SSK vann senast borta mot Tingsryd medans BIK Karlskoga vann hemma i Nobelhallen mot Hästen med 2-1. Känslan är att det blir en jämn match men att hemmalaget till sist drar det längre strået.

Löven4Ever tippar 1

TAIF vs IK Oskarshamn

Nästjumbon TAIF föll senast hemma mot SSK med 2-3 medans överraskningen Oskarshamn senast vann 4-3 hemma mot KHK. Hemmalaget i betydligt mer behov av poäng och i en på förhand väntat jämn match tror jag på övertid.

Löven4Ever tippar x

* * *

Omgångens trippel:

MODO Hockey vs Västerås IK, 1
Karlskrona HK vs IK Pantern, 1
Vita Hästen vs Västerviks IK, 1

Odds: 6,48

Omgångens chanslir:

Almtuna IS vs AIK, x
Karlskrona HK vs IK Pantern, 1
Vita Hästen vs Västerviks IK, 1
SSK vs BIK Karlskoga, 1
TAIF vs IK Oskarshamn, x

Odds: 171,74

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: