Söndag sista dag för #fyllhallen

Björklöven meddelade i går att i morgon söndag blir sista dagen för initiativet #fyllhallen, nu gör vi en sista ansträngning för att försöka nå rekordet på 31 144 st.

Foto: Lucas Norlin

Björklöven har meddelat följande:

Inför slutspurten lägger vi till en bonus för att spetsa till det ytterligare. Vi kommer slumpa ut 10 unika Björklövenartiklar som bonus bland köp som slutförs fram till söndag.

Bla finns en signerad Hutchingsklubba, en signerad Cannata t-shirt, en signerad och matchanvänd matchtröja från en av spelarna i årets lag och en del annat. Varje #Fyllhallen bidrag på minst 50 kronor är en chans att vara bland dom 10 lyckliga.

Om du inte vill köpa biljetter går det även swisha valfri summa till 1234275913 – glöm inte att märka inbetalningen #Fyllhallen.

Visst har du gjort som sajten Löven4Ever och köpt biljetter du också, om inte dags att göra det. Varje biljett gör skillnad, så är det.

Kommentarer, tankar eller reflektioner, fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: