Solen i ögonen…

..motvind, stolpe ut… ja, inte är det mycket som stämmer för grabbarna för närvarande. I kväll är det inte alls långt borta att ett skadeskjutet och vingklippt Löven luggar Skånepågarna på poäng. Återigen är det inffektiviteten som grinar det gröna laget i ögonen. 35-21 i skott ska och borde banne mig gett i vart fall en pinne, men egentligen tre.. men det är som bekant kassarna som räknas.

I kväll var det lite av gamle Qvist vi såg, eller inte den gamle men den vasse och pigge Eetu från i höstas. Koponen må var seg och spela med seriens mest krökta rygg, men han hukar allt som oftast rätt och fördjävla pucksäker. Tero tappar inte många puckar och har en särdeles förmåga att vinna den av sina motståndare. PJ fick pris som bäste Löv, kul och sporrande så klart och han har nog snart spelat till sig en tröja för nästa säsong.

+ + +

Huga, huvva och usch för ekonomin.. endast 1700 på läktarna i kväll.. betalande alltså. Snart kan vi köra upprop inför matcherna… är liksom de mest trogna kvar. ller närmast sörjande.. avslutar som jag inledde..

0 thoughts on “Solen i ögonen…

 • 2 februari, 2010 kl. 22:33
  Permalänk

  Jag sitter och gråter just nu , ska gråta mig till sömns och ska gråta mig genom resten av säsongen , IF Björklöven har pissat oss fans i ansiktet hela j*vla säsongen!
  Som en viss Lars Ekborg skulle ha sagt , ”Bunta ihop o slå ihjäl dom bara”…Fyfn

  Svar
 • 2 februari, 2010 kl. 23:10
  Permalänk

  jag måste ha missat den qvist du såg, den jag såg tappade lika många puckar som ovan nämnde ”krökryggen” koponen vann. Nej, det här är inte ok.

  Svar
 • 2 februari, 2010 kl. 23:56
  Permalänk

  Svar till Patrik (2010-02-02 22:33)
  Ja, du Patrik… nog är vi fler som gråter. Men det håller ju inte att ”Bunt ihop dem..” Det är ju nu vi ska tänka kontinuitet… tur att eländet snart är över.

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 00:00
  Permalänk

  Svar till Stefan (2010-02-02 23:10)
  Bra Stefan, jag gillar om vi inte tycker lika… vem hade du semlan eller vad nu priset var från Finas??

  Qvist är inte riktigt tillbaka i höstformen ännu. Håller med om några pucktapp för mycket, men i dag var han den enda kreatören med snabb tanke och flinka handleder.

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 07:52
  Permalänk

  Eländet snart slut???
  nää nu riskerar man rejält att hamna i kvalserien nedåt i systemen!

  Dock glädjebesked att Jocke och arto verkar bli kvar! kontinutet är ett msåte i alla idrotter!!

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 12:30
  Permalänk

  Koponen gillas mer och mer i mina ögon. Helt klart en spelare jag kan tänkas behålla! Qvist.. Gör nog inte skäl för sin lön. Att Öberg är kvar och dessutom kapten är pinsamt. Hoppas han blir bänkad.

  Ett stort frågetecken för mig är ändå varför man inte lät messy, eller Forssén, lira en sådan här match då vi behöver tyngd och kraft framåt. Igår var det inte många tacklingar, särskilt inte när både Thörn och Wennerberg var borta.

  Matchens björklöv? Inte Pontus J iaf. Skulle nog säga… Det är svårt det här. Men kanske Maxim (var bättre än Heino) eller Svedberg (tacklades offensivt!)

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 13:14
  Permalänk

  Jag är inte ens säker längre på att de hänger sig kvar…. Jag fruktar ett eventuellt kval mot det gamla rysarlaget Vita Hästen (minns någon Rikard Rauge?)ett ungt och piggt Huddinge eller varför inte Asplöven med en revanschsugen DD.

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 19:20
  Permalänk

  Svar till tveksam (2010-02-03 07:52)
  Vad menar du tveksam, tror du verkligen det blir kval för att hålla sig kvar?? Man får ju nästan nypa sig i armen, fast man samtidigt ska skriva.. kvala för att HÅLLA SIG KVAR?? Jag tror grapparna snyter sig och kommer tillbaka..
  Tyvärr är ”inget omöjligt” som en f.d. skidåkare sa en gång i ett lekprogram på TV3.

  Vad gäller R2 och Jocke får vi väl snart veta, alla dubbla/tveksamma/intetsägande kommentarer gör iaf mig snurrig och vimmelkantig.

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 19:27
  Permalänk

  Svar till Johan Marklund (2010-02-03 12:30)
  Då är vi överens om Terronen iaf Johan, vad gäller Qvists lön har jag ingen susning.. Klart han har för mycket betalt per pinne, men i dagsläget anser jag Öberg vara än mer överbetald. I dagsläget har jag svårt att se klubben nyttja det sista året på hans kontrakt.

  Jag förstår inte heller varför inte Messy får fler chanser, helt klart en injektion i de få byten han fått. Den energin och inställningen borde räcka till någon av Lövens tre första femmor i dagsläget.

  Vad gäller Forssén tror jag det blir tufft då han numera representerar TSK efter en halvlyckad try out i Arboga i höstas.

  Svar
 • 3 februari, 2010 kl. 19:38
  Permalänk

  Svar till Bosa (2010-02-03 13:14)
  Jag ber på mina bara och halvskadade knän att de undviker kval, för annars blir det ”oliiiiiiiidligt spännnade”…

  Rauge ja, det var verkligen en ”stor” profil när det begav sig, klassiskt och nostalgiskt samtidigt.

  Tänk om det blir Sundsvall med en pånyttfödd Z zom lirar oss till kvalet och där skjutter DD oss i sank och ner i avgrunden. Det låter otroligt, men det är ju tyvärr fullt satans möjligt.

  Jag vill bara att eländet ska ta slut och att vi snart får börja ladda för en ny allsvensk säsong 10/11. Med en sanlöst billig budgettrupp men med hjärta och känsla för märket på bröstet

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: