Söder imponerad

Björklöven besegrade ikväll Västerås med 3-2 på bortaplan i AB Arena och en av målskyttarna var Kristoffer Söder, som satte 2-0 målet och det på det lite ovanligare slaget. Han gjorde mål…med axeln. Efter matchen berättade han följande om målet för sportkanalen. -Jag blev nästan rätt för pucken! Vi kom en två mot etta och det är en ny kille, en junior (David Eriksson, reds anm) och jag var inte med på att det skulle vara så hårt skott, så jag hann inte reagera riktigt, han har ju inte varit med så många träningar så..bra assist!

Om matchen tyckte han att man gjorde det bra förutom första tio i den tredje perioden då Björklöven var pressade och nästan paralyserade, men som räddades av brandlarmet och svarade sen för en klockren stängning av matchen. -Och Joe (Cannata) han är riktigt bra, sa han nästan med vördnad i rösten. När det gäller brandlarmet så berättade han att laget fick stanna i omklädningsrummet. Han passade också på att hylla systemet som laget spelar efter.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: