Sniper klar

Björklöven presenterade just Justin Crandall som sitt senaste nyförvärv via Instagram.

Crandall i KHK:s dress

Crandall kommer närmast från AIK där han likt tidigare värvare AIK spelaren Bryan Cooper värvades in för att göra skillnad. Crandall inledde den gångna säsongen i Karlskrona HK.

Kontraktet är skrivet på ett år.

***

Björklöven skriver följande på sin hemsida :

Justin Crandall kommer säsongen 19/20 att representera Björklöven. Crandall kommer närmast från spel i AIK där han avslutade fjolårssäsongen med sex grundseriematcher och sju kvalmatcher. Säsongen inleddes i Karlskrona. Det blev totalt 43 poäng, varav 16 mål, på de 58 matcher han spelade i HockeyAllsvenskan 18/19. Poängen i grundserien innebar en sjundeplats i den totala poängligan.

Justin Crandall gjorde en bra säsong i Sverige senast och är en spelare som har förmågan att alltid dyka upp där det händer saker i den offensiva zonen. Han är spelskicklig samtidigt som han också kan trycka dit puckarna, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Crandall inledde sitt spel i Europa säsongen 17/18 i danska ligan i Esbjerg. Meriterna från spel i USA innehåller fyra år på University of Minnesota-Duluth, där han för övrigt spelade tre av säsongerna med tidigare Björklövenspelaren Austin Farley, samt ett par säsonger i ECHL (Reading Royals) och nio matcher i AHL.

Det känns otroligt roligt att ha skrivit på för Björklöven och jag längtar till säsongen börjar.Jag är säker på att Per Kenttä kommer att ställa ett riktigt bra lag på banan och jag ska se till att vara i mycket bra form när vi går på is i augusti, säger Justin Crandall.

Justin Crandall kommer att ansluta till laget i början av augusti och kontraktet är skrivet på 1 år.

Vi hälsar Justin Crandall välkommen till Umeå och Björklöven!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

7 thoughts on “Sniper klar

 • 29 april, 2019 kl. 16:56
  Permalänk

  Hur många påäng gjort han i Aik på 13 matcher?

  Svar
  • 29 april, 2019 kl. 17:17
   Permalänk

   Han sparade dessa till kommande säsong.

   Han svarade för 6 ass på 13 matcher.

   Svar
 • 29 april, 2019 kl. 18:26
  Permalänk

  Sniper? Inga meriter som skrämmer. Säkert hyfsad i det han kontrakteras för men inte den värvning vi alla väntar på. Den som ger förtroende för nästa säsong.

  Svar
  • 29 april, 2019 kl. 19:24
   Permalänk

   Lugn, han har aldrig haft Kenttäs trollspö över sig förr. Lugn.. 😉

   Svar
  • 29 april, 2019 kl. 23:09
   Permalänk

   Vet inte vilka förväntningar du har på vilka nyförvärv som Löven kan knyta till sig men jag är nöjd över att vi kan värva en såpass grym poängspelare. Vi är ju inte i toppen av hiarkin och kan välja å vraka som vissa fortfarande tror..

   Crandall är ett mycket bra nyförvärv som med rätt lekkompisar är god för 20-25 mål.

   I AIK hade han inte samma stora roll som han hade i KHK.. Och därav ”endast” 0,46p/match..

   Den stora frågan är väl vad som händer med W Eriksson , Rainersson och Åström. Kan vi låna ut alla så frigör vi 3 platser som kan spetsa truppen på ett bättre sätt en föregående säsong. Blir någon av dom kvar så är det bara 1-2 platser kvar att fylla på forwards sidan.

   Svar
 • 29 april, 2019 kl. 19:53
  Permalänk

  Tänk på vad Kenttä sa under pressträffen i Idun för ett tag sedan om det här med att värva poängspelare, se här för den som inte kommer ihåg:

  https://youtu.be/SWuag0GUeeg?t=356

  Svar
 • 30 april, 2019 kl. 00:05
  Permalänk

  Så jävla bra! Kenttä levererar som vanligt… kanske blir säsongskort iaf trots att fagge är kvar…några matcher iaf, sen jävlar klättrar vi uppåt!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: