Smått och gott från dagens supporterlunch

Vi kom precis tillbaka från supporterlunchen som erbjöds till de som pyntat in över 2 500 kr till supporterspelaren Alex Hutchings och det var en riktigt trevlig stund där såväl VD Anders Blomberg , som sportchef Per Kenttä höll tal och där också Alex Hutchings som Alexander Deilert fick säga några ord samt förstås supportersplearens grundare Victor Sandell.

Det framkom exempelvis när VD Blomberg höll sitt tal att förvärven av Fredrik Weigel och Zach Palmquist är helt externt financierade och att man de senaste veckorna samlat in sju siffrigt belopp för att göra detta möjligt.

Sportchef Per Kenttä fyllde skämtsamt i. -Nu är det färdig värvat. Nu tar jag semester.

När det gäller de skadade spellarna samt Palmqvist framkom följande. Emil Lundberg, som körde hårt på is innan lunchen kan kanske finnas med på isen redan på onsdag när vi möter Tingsryd på bortaplan. När det gäller Alexander Hellström och Lukas Ericsson får vi räkna med 1-2 veckor innan de är matchredo.

Har vi turen med oss och ett fungerande migrationsverk så kan Zack Palmquist eventuellt finnas med mot AIK på lördag. Papperna i lämnade i fredags och nu ka vi bara hålla tummarna.

Alexander Deilert var väldigt tydlig med att han kommit till Björklöven för att vinna. när han utttryckte följande: -Nu vill jag vinna något med ett lag. Förr när man var yngre spelade man mycket för sig själv. Nu vill jag vinna något.

När det gäller överklagan mot domen mot Deilert på sex matchers avstäning var väl sportchef Kenttä inte ens måttligt hoppfull. -Den ligger nog redan i en papperskorg, sa Kenttä.

På frågan om det kan bli aktuellt att låna ut någon spelare då vi nu har ganska stor trupp menade Kenttä att mnan kommer avvakta lite tills alla friska är återinnan man tar några sådana beslut, men att det inte är omöjligt. Det är ju heller inte omöjligt att vi får skador och då ska vi ha folk som kan hoppa in.

Fler saker som vi akn ha missat, ni som var där?

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: