Små notiser

Illja Kovalchuk 44 år gammal? ja, så gammal kommer han att vara när kontraktet går ut om han nappar på New Jersey Devils kontraktsförslag över 17(!) år. Nu börjar verkligen detta gå till absurdum med långa kontrakt för att kunna krypa under lönetaket. Hur kommer det att se ut om ett tiotal år, när man har halva lönekostnaden på spelare som redan lagt av?

+++

Carl-Johan Sjögren lämnar Huddinge för Omaha Lancers hemmahörande i Amerikanska USHL. En av många relativt okända juniorligor "overthere", men faktum är att klubben fått fram spelare som Keith Ballard, Paul Stasny och Ryan Malone, så det kanske är ett rätt smart val och blir han inte stjärna så kan han ju i alla fall bli Mr Omaha.Ingen har väl glömt orginalepisoderna av "I manegen med Glenn Killing"?

+++

Åsså avslutar jag med en reprimand. Skärpning Henrik Sedin! Ditt uttalande i gårdagens sportnytt efter att du mottagit utmärkelsen " Hart Memorial Trohy" luktar ju bara så mycket svensk man kan bli !!! – Dom namn som finns där…liksom, det är…dit hör man ju liksom inte till om man säger så… Du fick priset och du förtjänar det. Man hamnar inte där via ett bananskal och inte vem som helst vinner NHL:s poängliga. Det du presterar är hockeygodis, plane and simple. Bra så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: