SM-liiga back till Kiruna

"SM-liiga back klar", "Joni till Kiruna" eller varför inte "Joni L byter klubb".  Många potentiella Aftonbladet-rubriker flög genom mitt huvud, men läsarjakt ligger liksom inte för mig…. eller? Jo, nog faan fick jag "a boner" härom veckan när vi helt oförhappandes chockades med 4 300 unika sidvisningar på en dag eller 6 000 på 10 timmar och närmar oss miljonen med stormsteg, men skit samma. Nu skulle vi snackar Kiruna som signade Kärpets Joni Liljeblad. Grymt bra namn om du frågar mig. Kommer passa bra in i Kirunas i mina ögon roliga och kreativa spel. Kiruna har även duon David Jonsson (Skövde) och Henrik Lundberg (Skel J-20) under luppen.

+++

 Göran "X-2000" Hermansson byter klubb, men förblir Norge trogen. Efter 6 raka säsongen i Sarpsborg byter han till Stjernen. Signifikativt med honom är att han enligt eliteprospects benämns i första hand som norrman? Sug på den… Hoppas på en A-landslags debut i sena år eller har han gift sig norskt? Bra val det senare i så fall. Norskor är ju…

+++

Förrförra säsongen var det Lycksele x 2 i Fredrik Strand och Johan Grönlund Ifjol var det Löven med Alexander "Säffle" Eriksson. I år är det Luleå Rebels i division 1 A som plockar spelare från Leksands J-20 lag. Spelarna i fråga är Fredrik Hagman, en storjävla forward på ren svenska och målvakten Niklas Lerbrink.

+++

Patrik Söderholm, talangen från Sollefteå som bloggen velat ha till Löven stannar i Sollefteå ytterligare en säsong. Tråkigt att ingen "större" klubb får upp ögonen för denne spelskicklige kille. Risken är ju att han inte förblir en talang som inte blev mer. Sollefteå i all ära, men det är viktigt att ta stegen vid rätt tid och frågan är om inte tåget nu går för Patrik?

+++

Asplöven kan tappa sin bäste back. Stanislav Kall är het för Kallinge/Ronneby som deras supporterspelare.

+++

Örebro intresse för Jared Aulin verkar nu ha lett till att man är överrens. – Så blir det, han kommer att presenteras inom en väldigt snar framtid, berättar en källa med mycket god insyn i Örebros värvningsarbete till Mr Madhawk.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: