Slöseri med tid..

8-1 borta på Luleå Rebels uppe i Coop Arena inför 104 betalande, alltså seriöst.. 104 stycken är inte det vad Björklöven har på varje träning, alltså barmarksträning när det är off season? Tråkigt och sorgligt att inte intresset för serien och dess lag är större, sedan borde ju Löven locka som f.d. storlag..eller? Lag som Luleå Rebels kommer förhoppningsvis aldrig någonsin få möta lag av Lövens kaliber hemma igen, måtte det här bli den sista säsongen i den här ökenserien.

Fick tag i Linus Boström efter matchen.. Jag säger som Dr Alban, var det stabilt eller? – Ha, ha.. vad tror du? Tyvärr var det sämsta lag jag kan komma ihåg att jag mött!

Aj, aj, aj.. här skräder vi inte orden. Var Luleå sämre än i fjol eller.. 54-15 låter ju annars som det var tämligen jämt skägg? *ironisk* – Jag vill inte låta respektlös men jag tycker att det är lite slöseri med både deras och våran tid..

Mhm.. kan förstå det. Men grattis till de två egna poängen förresten.. Visst är du rätt nöjd med din egen insats hittills på säsongen..? – Tack, men det där med poäng är inget som intresserar mig! Jag tycker det är våldsamt överskattat vad det står i statistiken. Jag gillar inte när det bli fokus på vem som gör poängen, så mycket annat som är viktigt!

Det är sant, någon särskild lagkamrat du tänker på? – Tja, kolla på Tyler tex som haft lite trögt med poängen, han har ändå varit en av våra viktigaste spelare som visar vägen med sin attyd och fysiska spel..

Återigen, din egen insats då? Bloggen är iaf mycket imponerad.. – Det har känts helt okej. Mot Kalix var det lite segt och sen i dag var jag riktigt dålig men annars har det flytit på helt okej..

Det tycker jag med, du är helt klart en stor favorit så här långt.. schuukt stark i kroppen, underbar åkning kvartitre och oavsett vilka kamrater du får så tillbringar din kedja mycket tid i den offensiva zonen. Intressant det där med stats och poäng etc., ranka gärna lagets tre viktigaste spelare.. – Tack för det, jag känner mig bra fysiskt! Hmm, jag tycker vi har bra bredd i år.. Men Daniel, Kingen är mycket viktiga! Jon blir värdefull också, särskilt i PP.
 
Kloka ord Linus, tack för intervjun och grattis till segern! – Tack själv!

+ + +

I övrigt noteras två nya mål för Jesper Ericson vilket innebär att Jeppe leder både mål- och poängligan bland backarna i serien. Inte alls illa. Av våra tips på två poäng från Tylor respektive två kassar av Palmebjörk får vi väl säga att Lövenbloggaren blev närmare med sitt feglir på poäng.. varisn assist av de båda. Kul ockaå att Russel Moyer utöver två utvisningar assisterade till två mål. Även om skägget börjat ta sig, har man lite svårt att se hur Russ varit den poängmässigt bästa backen i den högsta Danska ligan. Mycket möjligt och högst troligt att det finns sparkapital, Russ känns som han går på ca 75%.. eller är det bara jag som känner så?

 

0 thoughts on “Slöseri med tid..

 • 2 oktober, 2011 kl. 22:29
  Permalänk

  Palmebjörk gjorde inte 2 kassar……………….

  Svar
 • 2 oktober, 2011 kl. 22:52
  Permalänk

  Lule R verkar sakna lika mycket fantasi vid utvisningar som i speluppbyggnad. Hur förklarar man annars att alla deras utvisningar var tripping förutom ett lagstraff samt en allra sista charging, utförd i frustration?, 2,5 min kvar i 1-8 underläge.

  http://stats.swehockey.se/gameonline/63800/Actions

  Svar
 • 2 oktober, 2011 kl. 23:44
  Permalänk

  Svar till ………. (2011-10-02 22:29)
  Näe, ………. men det gjorde Ericson, då gläds vi över det.. ett nytt ass frän Palmes blad oavsett.

  Svar
 • 2 oktober, 2011 kl. 23:49
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2011-10-02 22:52)
  Mhm Matchspeakern, när blir det debut förresten?.. Rebels är inte vårt stora hinder i år direkt.. Vad gäller utvisningnar fick de säkert för få, i mellanmjölkssverige ska alla vara lika utvisade och vara lika överlägsnade.. men 8-1 duger rätt oavsett rätt bra.

  Svar
 • 3 oktober, 2011 kl. 02:17
  Permalänk

  Ja tyvärr är det väl så att löven har tappat lite status. Inte bara här i norrland utan känns som folk har glömt er längre söderut än så. 20 miljoner kronor är jävulskt mycket pengar men inga komentarer om detta p de forum jag har varit inne på. Inte ens avundsjuka tingsrybor har komenterat detta fast det vekar bli dessa ni får möta i ett eventuellt kval. sist i AS med 1 poäng så här långt säger väl sitt tydliga språk att de borde vara jävligt rädda redan nu för era miljoner men som sakt känns som hockeysverige har glömt er tyvärr. vad det beror på är väl helt enkelt att löven inte rosat marknaden än ska väl tilläggas. Gamla meriter kan man tyvärr inte leva på hur gärna man än vill. Men men kan vi tillsammans fylla hallen till bristningsgränsen på hemmatcherna och börja filma goa tifo som läggs ut på youtube så kommer säkert minnerna tillbaka hos folk hur det en gång var. Ingen kritik från min sida nu utan bara ren fakta att vi har jävulskt mycket mer att jobba på än mot ett lag som Luleå Rebels

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: