Slagsmål på träningen!

Hade gett min högra arm för att ha varit på dagens träning då uppgifter når bloggen att två spelare rök ihop och inte så lite heller.

Uppgifterna säger att under en spelsekvens i ett sarghörn ska kusinerna William Quist och Kalle Ekelund ha rykt ihop med ett rejält rallarslagsmål som följd. Det hela ska ha slutat med en trasig träningströja för Quist och blodvite för Ekelund. Bloggen tog kontakt med William Quist som ville avdramatisera det hela – Ja, inget speciellt egentligen. I bland i stridens hetta så blir det lite irriterat, men det lämnade vi på isen så det är lugnt.

23692935021_731c2dffc8_b

William Quist hamnade i slagsmål under dagens träning med självaste kusinen Kalle Ekelund. Foto:AXELLÖF (För fler lövenbilder, klicka på bilden)

Kan ju hända att man slogs om vem som skulle ha platsen närmast tomten. -Precis, vi får nog ett gott skratt över det i framtiden, avslutar Wille. Vi får nog bara inse att detta kan vara ett sundhetstecken att det även börjar tävlas på allvar på träningarna.

 

6 thoughts on “Slagsmål på träningen!

 • 18 december, 2015 kl. 21:56
  Permalänk

  Skönt att ni såg nåt positivt i detta!?
  Själv är man väl pessimist eftersom det första jag tänkte när jag läste rubriken var att nu är stämningen katastrof i gruppen haha! ?

  Svar
  • 18 december, 2015 kl. 22:54
   Permalänk

   Nej. Det där betyder att de bryr sig. Alltså bara positivt även om det säkerligen inte hade inträffat om Löven hade vunnit mer. Ingen big deal annars.

   Svar
 • 19 december, 2015 kl. 00:40
  Permalänk

  Alla som hållit på med ngn sport där närkontakt är tillåten , vet att sånt händer ibland ! Var nu
  extra kul att det det var kusinerna, dom stora stora tunga snälla som rök ihop ! Tolkar det det som positivt . Hoppas dom tar med det resten av säsongen , gäller speciellt Kalle …!!

  Svar
 • 19 december, 2015 kl. 00:43
  Permalänk

  Dom är ju inte bara släktingar, dom är även vänner. Jag törs lova att det där inte påverkar något i längden överhuvudtaget. Hoppas att Löven inte gör någon löjlig affär av detta. Det finns betydligt viktigare saker att jobba på.

  Svar
 • 19 december, 2015 kl. 13:50
  Permalänk

  Dom spelade matcher och fightades även som småglin.
  Som sagt också jättebra vänner.Så absolut bara positivt med lite kurr!!!

  Svar
 • 20 december, 2015 kl. 12:16
  Permalänk

  Helt klart uppgjort. Kalle riskerar bänken medans Wille är säkrare på sin plats än besvikelsen bland barnen över årets julklappar. TJ ser en stöddig Kalle som står upp, ja till och med mot sin kusin. Wille matchar upp lite lagom. Alla nöjda. Kusinerna firar med varsin julmust. 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: