Slaget om Siljan?

Även om den gröngula säsongen tagit slut och vår silly season inletts mer med spelartapp så rullar säsongen fortfarande på för några av lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens match.

 

Direktkval till SHL (match 3, 1-1 i matcher)

Mora IK vs Leksands IF

I kväll spelas den tredje matchen i denna matchserie som även kallas slaget om Siljan. I den första matchen 5-2 bortaseger för Leksand och senast 3-2 lika bortadito för Mora. Det känns som att den här sjusettaren kommer bli rätt oviss och även om jag gärna ser Leksand kvar i HockeyAllsvenskan även 18/19 faktiskt lite ovisst hur denna matchserie kommer sluta. I fjolårets matchserie i Direktkvalet till SHL som slutade 4-2 till Mora (då hade Leksand hemmaplansfördel) inledde vi serien med tre raka bortasegrar innan hemmalagen vann de tre sista.

Då ingen av de sex i fjol eller någon av de två första i årets serie slutat oavgjort får det bli spelet i dag.

Löven4Ever tippar x

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

Mora IK vs Leksands IF x

Odds: 4,25

*

Kvällens resultat:

Mora IK vs Leksands IF 3-3

 

Odds: 13,00

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i Hockey eller andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in kvällens odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: