Skyttekungen klar!?

Han var aktuell för Oskarshamn men de föll på de ekonomiska, han var helt enkelt för dyr. Enligt uppgift till bloggen så skall Mitch Wahl vara klara för Björklöven. Han valde slutligen mellan AIK och Björklöven efter att ha blivit erbjuden till flertalet hockeyallsvenska klubbar där valet slutligen föll på Björklöven. Precis som våra källor påtalat så skrev Mrmadhawk att det stod mellan just AIK och Löven. Mitch besökte under söndagen Umeå och under måndagen Stockholm innan beslutet sedan kom.

När Mitch blev dumpad av Ilves sa jag direkt, Löven behöver spets och att vi hoppades att Dalle skulle agera. Där och då fick Lövenbloggen på vk också till svar att han inte var aktuell av sportchef, Dalle Johansson. Men tydligen stämmer inte detta om man skall tro de källor vi nu har. Det är väldigt intressant hur det kan gå från att Mitch inte ens varit i pipline till att vara klar på mindre än en vecka.

Så sent som för en vecka sedan var Marcus Åkerblom nöjd med truppen och att inget skulle tas in. Då skrek fansen efter värvning och en hel hoper var fortsatt skadade. Då fick man nöja sig med de som fanns. Nu är flertalet av de skadade åter och det känns mindre aktuellt med ny spelare, då kommer spetsen. Självklart måste tanken funnits att ta in en artistare, men varför inte kan man inte tidigare, i första läget kommunicera detta utåt.

Mitch Wahl är spets och även om alla spelare är åter så behövs spets i laget, men kanske trodde vi att det skulle komma en back i första läget. Mitch svarade för 28 mål och 15 assist på 57 matcher under fjolårs säsongen i Oskarshamn. Denna säsong fick han lämna Ilves efter 1 mål och 3 assist på 16 matcher.

Till slut får Björklöven den potentiella skyttekungen man suktat efter. Vad tycker ni läsare är detta den spets vi behöver?

 

17 thoughts on “Skyttekungen klar!?

 • 8 november, 2016 kl. 00:10
  Permalänk

  Smotherman är på marknaden också tydligen och han är klart bättre än Wahl som lever på sitt skott likt hutchings gjorde.

  Svar
  • 8 november, 2016 kl. 11:00
   Permalänk

   Han hade den rollen i IKO då han utslutande användes som ytterforward, tidigare i karriären var han center. Det var hans kvaliteer som playmaker som gjorde att han valdes i draften av Flames, och under juniortiden var han mer spelfördelare än avslutare.

   Vill Löven ha en spelfördelare placerar man honom som center, vilket jag tror skulle passa honom i en producerande lina. Som högerfattad sniper har han visat att han är klass i HA, och det är nog där Löven kommer att använda honom, men att säga att han bara lever på sitt skott tycker jag är felaktigt.

   Svar
 • 8 november, 2016 kl. 00:34
  Permalänk

  Tacka f*n att detta är goda nyheter! Bättre än så här kan man inte begära! Känns som det kan bli en rolig vår! Snart Kim tillbaka och sedan detta! Skål!

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 09:16
  Permalänk

  1 mål? Skyttekung?

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 09:19
  Permalänk

  Det är bara att tacka och ta emot.

  Sedan, lägg ned det här tjatet om att kommunicera utåt i sådana här frågor. Det är klart när det är klart och jag har full förståelse att man inte vill avslöja korten och basunera ut att man sitter i förhandlingar med spelare.

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 09:30
  Permalänk

  Nu vet jag inte exakt hur klubbens ekonomi ser ut, men kan det vara så att man väljer att vänta med spets så länge man kan/vågar för att merparten av kontraktets betalning hamnar på nästa årsbudget? Skulle förklara en hel del av deras uttalanden.

  Svar
  • 8 november, 2016 kl. 16:05
   Permalänk

   Med tanke på Lövens verksamhet så har man självklart brutet verksamhetsår. Därför faller din teori.

   Lövens uttalanden är standard iom man aldrig kommunicerar värvningar innan de är klara. En stor del pga att man väntar in i det längsta med att presentera spelare då man vill mjölka ut så mycket i extrapengar från sponsorer för att betala värvningen. När den väl presenteras så får man inte mer pengar för just det ändamålet.

   Svar
 • 8 november, 2016 kl. 10:47
  Permalänk

  Han gjorde ju viktiga mål för OIK. Spelade väl mest i 3;e linan plus PP?

  Robin Press är ju på marknaden.
  Har inte sett honom sedan SSK men då var han ju stekhet. 21 år. Lite avlastning för Stefan A osv.

  Nu menade jag inte istället för en spets framåt utan tillsammans.
  Är helt övertygad om att man får igen pengarna flera gånger, mer publik, mer slutspel.

  Tyvärr måste man satsa för att vinna.

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 12:08
  Permalänk

  Kom ihåg .Bara ett rykte tyvärr !

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 15:12
  Permalänk

  Står ju ”Enligt uppgift till bloggen så skall Mitch Wahl vara klara för Björklöven”….då är frågan, hur säker är den källan, är det en tillförlitlig källa som ”haft rätt” förut eller är det bara ett löst rykte?! Känslan är ändå att han väljer AIK… 🙁 !

  Svar
 • 8 november, 2016 kl. 15:23
  Permalänk

  Känslan är att han haft en enda bra säsong i nån liga av kvalitet .
  Osäkert kort ?
  I Echl har han levererat i o en säsong i allsvenskan ?

  Varken Ahl el finska liiga har han funkat ?

  O han lär inte vara gratis . Kan lika bra floppa o kosta skjortan ..

  Svar
  • 8 november, 2016 kl. 15:54
   Permalänk

   Absolut, men Mark Hurtubise hade heller ingen fenomenal leverans i varken SHL eller Finska högstaligan (också Ilves) men lyckades och levererade överlag bra hos oss!

   Säker kan vi aldrig vara förrän efteråt, men jag hoppas att denna affär blir av – tror det kan vara en bra spets och målskytt!

   Svar
 • 10 november, 2016 kl. 18:15
  Permalänk

  Nu får ni ta och kamma er loven4ever är Wahl klar eller inte! Ni borde inte säga att han är klar om han nu är nära för modo. Skärp er

  Svar
  • 10 november, 2016 kl. 19:45
   Permalänk

   Vad vill du att vi ska göra? Presentera honom själv? Vi har initierade uppgifter på att han är klar. Varför han inte har presenterats kan vi inte ansvara för.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: