– Skriv inget!

När vi granskade bygget av bortastå som först inte var ett bygge, men sen till slut byggs om as we speak, så ringde vi upp arenachef Håkan Palm, dels i det ärendet, men även i ett annat. Vi hade nämligen fått ett tips om att vi skulle köpa loss Skellefteås jumbotron och att Boden också ville köpa den. Först svävande han flyktigt i svaren typ – Det kan vara möjligt att det finns en sån tanke, men även andra typ – Vi får se, det är mycket pengar osv. men till sist sa han, –…men skriv inget förrän det är klart och skriv framförallt inte att den kommer från Skellefteå, då blir det bara ett jävla liv! Därför skrev vi som vi skrev,

Till sist kan vi berätta att det finns planer att byta ut jumbotronen mot en modernare variant

…trots att det alltid kittlar att komma med ett scoop. Nu vet vi i alla fall vart den kommer ifrån och ärligt talat så skiter jag vart den kommer ifrån. jag är bara glad att jag kommer att se siffrorna och veta om det är en åtta eller en nolla typ, även om det blivit bättre i år faktiskt. han man månne hittat användabara kretskort? Sen är det ju inte Björklöven som köper utan Umeå Kommun och vi får vara glada att de vill lägga denna summa på T3 Center.

jumbo3

Jumbotron nr 3 i Ladan är alltså på G. Självklart lägger vi inte ut en bild på den nya innan den skalats på diverse hemskheter och desinficerats å det grövsta.

***

Så här skrev Norran som gick ut med uppgifterna:

Skellefteå AIK är ju på väg att installera en ny mediakub i Skellefteå Kraft Arena.

Den gamla har monterats ned och nu är en köpare klar. Något som bekräftas av Håkan Palm på Umeå kommun.

– Vi har köpt kuben och kommer att montera upp den i Umeå Arena efter säsongen.

Är priset lika hemligt som för hockeyspelare?

– Det är hemligt så mer får du inte veta.

Lövenfansen jublar inte åt köpet, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten.

– Det borde väl finnas andra klubbar som säljer en jumbotron, säger Green Devils Deven Löveneke med glimten i ögat, till tv-kanalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: