Sköna 3-2 mot BIK Karlskoga

Laget knöt ihop säcken i kväll i T3 Center och besegrade gästande BIK Karlskoga.

24082144393_5235e05003_b

Måljubel i Björklöven. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

Skönt att snabbt få studsa tillbaka efter matchen mot IK Pantern senast där vi lite snöpligt föll på straffar, trots att vi då ledde med 3-2. Otroligt härligt dessutom att vi fick revansch från förra mötet i T3 Center då vi föll mpt BIK med 0-2. Skulle vi lyckas krångla oss till ett slutspel vet vi nu att vi även kan vinna mot dem hemma i T3 Center och inte bara i Nobelhallen.

Bloggen återkommer så klart med eftersnack, high lights, kanske några intervjuer och presskonferensen under kvällen. Men HÄR hittar du så länge allt om matchen och HÄR kvällens alla resultat från HockeyAllsvenskan.

Vad har du själv för tankar efter segern och vilka skulle du plocka som matchens Löv? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Megazone

6 thoughts on “Sköna 3-2 mot BIK Karlskoga

 • 4 februari, 2016 kl. 21:36
  Permalänk

  Skulle vilja lyfta upp Wikström som jag tyckte gjorde en bra match, plus att han stod upp fint efter den fula tacklingen på Trotter.

  Svar
 • 4 februari, 2016 kl. 21:52
  Permalänk

  Håller med föregående! Kul o se Wikström brinna till o stå upp!! Tyckte spelet såg ok ut ikväll, dock svårt att ta sig in i skiten o skapa de där riktigt vassa lägena. 3 tok viktiga poäng och Asplöven fick stryk. Gött!

  Svar
 • 4 februari, 2016 kl. 21:54
  Permalänk

  Matchen är fartfylld och bra hockey. Wessner är en pjäs som inte bör få vistas i en hockeyarena som spelar högre än div 2. Härligt att Tessier fick in den. Härligt att Trotter skjuter. Backbesättningen får mer ris än ros idag, onödiga misstag och tveksamma ingripanden. Underbart att se kämparglöden att komma tillbaka från ett underläge och sätta svinen på plats, viktigt för stämningen på lördag.

  Svar
 • 4 februari, 2016 kl. 21:56
  Permalänk

  Fantastiskt underbart att slå laget man avskyr så mycket. Dessutom ökat avstånd till fejklöven. Kan dock fortfarande inte släppa förlusten mot Pantern senast, usch. 3 sanslöst viktiga poäng, kan man få se ett gäng spelare nu som kämpar svetten resten av matchern, en Kevin i mål som stänger igen som förra året och att vi gör några fler mål per match. Jag är glad och nöjd så länge vi undviker negativt kval och det ser ju onekligen bra ut.

  Svar
 • 4 februari, 2016 kl. 22:13
  Permalänk

  Tycker att Per Edblom var grym ikväll. I ett byte hade han tre skott på mål. Bara ogjort att han gjort mål där. Jobbade och slet bra i övrigt och fick styra in segermålet. Bra insats och skönt att han visar varför han värvades till Löven.

  Svar
 • 4 februari, 2016 kl. 22:42
  Permalänk

  Ja fantastiskt kul att vi vann o lite medstuds… äntl Tessier ?
  har dock 2 grejer på hornhinnan som inte försvinner! = Wargs obefintliga försvar i 1 mot 1 (igen) vid 0-1 o sen är det ofattbart hur grisarna från karlskoga kunde få pp när Trotter åkte på som jag ser det en skitful ben/knätackling som borde renderat i ett matchstraff.
  Nu får vi återigen hoppas att vi kan lyckas vinna 2 matcher i rad! Woohoo

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: