Skitnödiga!?

Vet i faan hur man bäst beskriver Löven nu för tiden. Det finns säkert vilja att vinna, inte hos alla men en del iaf. Däremot är inte kunnandet tillräckligt för närvarande, sedan har så klart alla förluster gjort sitt i spelarnas medvetande. Laget uppträder sorgligt nog helt utan pondus, det är påtagligt ängsligt och allt som ofta gör spelarna individuella insatser utan någon kamrat i närheten.

Vad gäller Kari/Peter och deras framtid är jag väldigt kluven. Rimligen så kan det väl knappast finnas något förtroende av sportchef och ledning då laget tagit på tok för få poäng. Fagerwall fick foten ifjol och ska det vara någon rättvisa och i fall klubben skulle agera konsekvent så borde väl K/P få surfa in på ams.se rätt snart. Att i artiklar säga att inte alla gör sitt jobb men samtidigt inte själv agera tycker i alla fall jag är märkligt. Någon spelare som bytt plats till i afton, men på det stora hela händer det på tok för lite. Jubel iaf när Kari tog time out, då förstår ni att underhållningsvärdet är rätt lågt för närvarande.

Det som på något sätt talar för att behålla tränarna är att spelarna underpresterar, jag menar K/P kan ju inte själva hålla rent framför kasssen eller slå ett snabbt och precist pass. Sedan anser jag att kontinuitet är viktigt, det gäller så klart både ledare och spelare. Det håller helt inte att byta ledning och nästan halva laget år efter år. Fast det hade varit betydligt lättare att vara nöjd med situationen ifall laget tog de poäng som motsvarar uttalad målsättning och laget bjöd på någon form av underhållning. I dagens läge känner man sig mer som en självplågare som masar sig till hallen för att lida lite. Man ska känna att man lever!

Här finns lite stats, presskonferensen och annat av intresse.

Det enda som gladde mig idag var Lövens första mål. Dels i PP, sedan att det var Ledin som målade och Andersson/Matuschkin som spelade fram. Har tjatat om det tidigare och kommer fortsätta göra det. Stommen i ett lag borde rimligen utgöras av egna fostrade spelare som känner för klubbmärket på bröstet. Sedan är jag övertygad om att publiken känner mer för det egna laget kontra en främlinglegion som är här några månader för en hygglig peng. Nästa säsong hoppas de säkert bara få ett ännu bättre kontrakt någon annanstans. Ikväll fick faktiskt den här femman med Koponen och Wikström rikligt med både istid och förtroende. Jag tycker det är helt rätt, men det är samtidigt kraftigt  underbetyg åt så många andra..

Allra mest underhållande var kidsen på sittplats som gått Tre Kronor hockeyskolan och rockade loss till varje låt som spelades. Belöningen blev flera visningar på kuben och säkert både skratt och leenden från åskådarna.

Någon som förstår hur Mustonen kunde få pris i afton??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: